Dodaj do ulubionych

Trybson, Eliza i mały Trybsiak

25.04.14, 19:10
Głupio mi trochę, że wiem, kim są Trybson i Eliza, ale niech tam...

www.pudelek.tv/video/Trybson-i-Eliza-o-dziecku-To-bedzie-WISIENKA-NA-TORCIKU-NASZEJ-MILOSCI-5143/
"Trybson i Eliza mają już wybrane imiona. Na razie jednak nie wiedzą, czy będzie to chłopczyk, czy dziewczynka:
Mnie marzy się chłopczyk - mówi Trybson. Mamy takie plany do niego i w ogóle - dodaje Eliza. Już mam od kilku lat swoje ulubione imiona dla dzieci. Chłopczyk: Brian, a dziewczynka to Wiktoria, Kornelia i Vanessa".

Co myślicie? Przede wszystkim o obecności Kornelii na tej szortliście? wink
Obserwuj wątek
    • dolcevita007 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 25.04.14, 20:05
      A kto to jest Trybson i kim jest Eliza?
    • vi0let Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 25.04.14, 20:47
      Jestem zawiedziona, liczyłam na Xaviera. ;p A Kornelia niestety zbytnio mnie nie dziwi, spotkałam się już z jej sąsiedztwem z różnymi Nikolami, więc coś jest na rzeczy.
    • annthonka Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 25.04.14, 20:49
      Nie wiem, o kim mowa, ale trochę mnie zmartwiło stawianie Kornelii w jednym rzędzie z Vanessą i Brianem.
    • gaudencja Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 25.04.14, 22:37
      Widziałam wiadomości o ciąży Elizy, ale nie wiem ani kim ona jest, ani kim jest Trybson.
      Dobór typów imienniczych pouczający.
      • domi_33 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 25.04.14, 23:29
        z tego co wiem są to bohaterowie pewnego reality show nadawanego obecnie na jakimś kanale a polegającym na nieustannym robieniu rzeczy, które powinno się robić w sypialni na oczach widzów w różnych klubach nocnych. język którego używają jest mową jak najbardziej potoczną, zwaną nawet rynsztokową, poziom inteligencji uczestników owego 'show' wydaje się bardzo poniżej przeciętnej także imiona które wybrali (poza Kornelią) jak najbardziej wpisują się w klimat...
    • dalenia Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 27.04.14, 17:32
      Haha, mi też trochę wstyd, że wiem, kim oni są big_grin

A jeśli ktoś nie wie - łatwo się domyślić po imionach, jakie wybrali. Nie zawsze oczywiście rodzice Vanessy czy Briana prezentują podobny poziom- żeby mnie tu nikt zaraz nie atakował! wink Ale akurat tutaj owszem, wybrane imiona mnie nie zaskakują. A Brian Trybała to miód na me uszy! (swoją drogą, ciekawe w jakiej pisowni, bo imiona były tylko wypowiedziane, więc może to być jeszcze Brajan Trybała).

A co do Kornelii - IMO zaczyna ona zdobywać popularność w kręgach "dresiarskich", podobnie jak Wiktoria chociażby.
      • dolcevita007 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 27.04.14, 21:59
        Wypowiedz tej pary reprezentuje swoj poziom, nie chce sie odnosic do wybranych przez nich imion.
        • fruzielka27 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 27.04.14, 22:47
          Ja już głosu nie włączałam, wystarczyło mi popatrzeć wink))) Szał normalnie. Brian Trybała położył mnie na łopatki big_grinDD

Ja też nie wiem kim jest Trybson, myślałam czy nie jakimś wokalistą, ale to w sumie obojętne. Para po prostu czadowa!

A imiona? Hmmm, nie dziwne!
    • olinininka Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 28.04.14, 08:28
      Imiona adekwatne do postaciwink
      Choć Kornelia troszkę zaskakuje.
    • lily-beth Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 08.10.14, 21:24
      Victoria Elizabeth... A Wiktoria Elżbieta byłoby tak ładnie...
      • iziula1 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 08.10.14, 22:11
        Hmm, lepszy niż planowany wybór imienia dla chłopca Brayan-z pewnością byłaby taka pisowniawink
        Szkoda, że Victoria nie jest po prostu Wiktorią.
        A Elizabeth nasza Elżbietą.
        Ale ich wybór nie zaskakuje, wpisuje się w och medialny wizerunek.
      • paula.anna Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 09.10.14, 08:33
        A oni są jacyś zagraniczni, że takie wersje imion wybrali?
        Czy taki kaprys, a że są znani, nieważne z czego, to im w USC zarejestrują?
        • lily-beth Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 09.10.14, 08:42
          Niestety nie wiem, natknęłam się na tę informację na gazecie, a pamiętałam, że był tu taki wątek, ale pary nie znam, podejrzewam jednak, że zagraniczność imienia jest jednak wyrazem ich upodobań. Osobiście nie mogę zrozumieć nadawania 'polskich' imion w takich formach (Vincent, Xavier/Xavery, Ivo - koszmarki).
          • paula.anna Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 09.10.14, 08:51
            Osobiście nie mogę zrozumieć nadawania 'p
            > olskich' imion w takich formach (Vincent, Xavier/Xavery, Ivo - koszmarki).

dla ciebie i dla mnie koszmarki, dla innych widac nie big_grin
    • nati_28 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 09.10.14, 09:43
      Nie wiem co to za reality show. Nie mamy tv i nie chcemy mieć. Ale swoją drogą świat schodzi na psy, skoro ludzie chcą coś takiego oglądać.
      Para dramatyczna. Szkoda mi tutaj Kornelii. Nie pasuje mi zupełnie do zestawu wybranego przez tą specyficzną parę...
      • polifonia1983 Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 09.10.14, 13:25
        Nie czytałam całego wątku, więc może już padło. Victoria Elizabeth Trybała jest już na świecie, jeśli wierzyć Pudlowi smile
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 09.10.14, 14:27
          O rany, to już niech zmienią nazwisko na Trybson, byliby chociaż konsekwentni suspicious
        • olinininka Re: Trybson, Eliza i mały Trybsiak 27.10.14, 10:52
          Ciekawe czy Victoria czy Wiktoria przez W czy V i C bo ostatnio słyszałam, że niby Wiktoria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.