wilenka 11.09.04, 00:44 Witam! Podsuńcie mi prosze pomysły jak zdrabniać imie Paulina Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: zdrobnień kilka dla Pauliny 11.09.04, 01:45 O, to imię lubię ze względu właśnie na dużą zdrobnień. Może być: Paulinka Paulisia Inka Isia Pola Paula Paulusia Poleńka Ulinka Ulisia i różne inne, wedle fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Paulina 11.09.04, 13:03 Nie ma za co . Czy któreś chociaż się podobało? A może Ty podzielisz się swoimi pomysłami? Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Paulina 11.09.04, 18:38 Pewnie ze się spodobły, czytalam myśląc :o rany i tak można, rzeczwiscie , nie sadizłam,że zdrabniać je można na tyle sposobów Z wariacji na temat imienia Paulina ,to moze : Ninka Lineczka ???? a coż jeszcze innego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
betelguese Re: zdrobnień kilka dla Pauliny 11.09.04, 18:53 Mozna jeszcze PinkaPinka Odrobinka Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: zdrobnień kilka dla Pauliny 11.09.04, 20:01 na moją siostrę cioteczną wszyscy mówią Inka, Linka, Pralinka, Paula, Paulina, Paulisia, Paolka, Isia pozdrawiam, Julcia Odpowiedz Link Zgłoś