florianne 14.03.15, 13:20 Chłopcy 11 Antoni 6 Jakub 4 Aleksander Jan Kacper 3 Adam Bartosz Mateusz Mikołaj Szymon Wiktor 2 Borys Damian Filip Igor Kajetan Stanisław Tymoteusz Wojciech 1 Adrian Alan Aleks Dorian Erik (obce nazwisko) Eryk Franiszek Gustaw Ignacy Iwo Julian Karol Kornel Krzesimir Krzysztof Ksawery Leon Maciej Maksymilian Marcin Martin (polskie nazwisko) Nikodem Olaf Oskar Patryk Piotr Ryszard Sebastian Seweryn Tadeusz Tymon Dziewczynki 5 Maja 4 Hanna Julia Lena Zuzanna 3 Amelia Helena Iga Maria Natalia 2 Alicja Blanka Emilia Łucja Marcelina Zofia 1 Ada Aleksandra Anastazja Aniela Anna Antonina Barbara Celina Ewa Gabriela Inge (obce nazwisko) Iza Izabela Jagoda Justyna Kaja Karina Karolina Klara Kornelia Laura Liliana Lilianna Magdalena Malina Marianna Michalina Milena Nela Nina Olga Oliwia Paulina Pola Sylwia Weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florianne dwa imiona+bliźnięta+rodzeństwo 14.03.15, 13:22 Dwa imiona Antoni Krzysztof Erik Gerhard Jan Arkadiusz Kacper Krzysztof Krzesimir Andrzej Krzysztof Kamil Szymon Norbert Amelia Aleksandra Helena Małgorzata Inge Charlotte Lilianna Marlena Malina Wanda Bliźnięta Tymon i Kajetan Adam i Wojciech Tymoteusz i Alicja Inge Charlotte i Erik Gerhard Lena i Amelia Rodzeństwo Celina ma brata Ryśka Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: dwa imiona+bliźnięta+rodzeństwo 14.03.15, 17:29 WOW ktoś dał swojemu synkowi moje dwa ulubione imiona męskie Krzesimir Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona+bliźnięta+rodzeństwo 14.03.15, 17:39 Antoni Krzysztof - zestaw w porządku Erik Gerhard - nie lubię Erika ale zestaw bardzo męski Jan Arkadiusz - ok, choć nie lubię Arkadiusza Kacper Krzysztof - nuda Krzesimir Andrzej - podoba mi się pierwsze imię Krzysztof Kamil - Baczyński? Szymon Norbert - nie podoba mi się Amelia Aleksandra - zlewają się te imiona Helena Małgorzata - ok Inge Charlotte - bardzo ładnie, choć ja wybrałabym wersję Inga Lilianna Marlena - jezyk mi się plącze Malina Wanda - ciekawe > Bliźnięta > Tymon i Kajetan Ładny zestaw, dobrze dobrany. > Adam i Wojciech Klasyka. > Tymoteusz i Alicja Alicja zbyt oklepana przy Tymoteuszu. > Inge Charlotte i Erik Gerhard Ciekawy zestaw, choć Erik mi z Inge nie współgra popularnościowo. > Lena i Amelia Nuda. Przy tym zdrobnieniowa Lena niezbyt gra z Amelią. > > Rodzeństwo > Celina ma brata Ryśka Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 14 marca 14.03.15, 17:33 Od jakiegoś czasu obserwuję już tendencję zwyżkową Borysa - fenomenu nie pojmuję. Miło spojrzeć na Gustawa, Juliana, Krzesimira, Leona, Ryszarda i Tadeusza. Wśród dziewczynek podobają mi się Łucja, Aniela, Antonina oraz Klara. Doceniam Celinę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 14 marca 05.04.15, 01:03 Krzesimir bardzo mnie ucieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
nowalij_ka0 Re: WnŚ Warszawa 14 marca 17.03.15, 16:59 Zwróciłam uwagę na Gustawa, Leona, Kajetana, Tadeusza. U dziewczynek zaciekawiła mnie Marianna, Nina, Olga. Odpowiedz Link Zgłoś