dasza_dm 02.11.17, 14:00 Niestety nie wiem z jakiej miejscowości. Zasłyszane w Teleexpressie: Magda, Kinga, Marysia i Józio. Dość "niestandardowy" zestaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justii23 Re: Czworaczki 2017 02.11.17, 14:22 chyba gdzieś w Gdańsku na terenie Żukowa gratulacje dla rodziców zestaw imienniczy nie moja bajka ale miły dla ucha Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Czworaczki 2017 02.11.17, 14:53 Zapewne Magda i Kinga to faworytki jednego z rodziców, a Marysia i Józio drugiego Dwa pierwsze to nie do końca mój klimat, w sumie tylko Józek mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Czworaczki 2017 03.11.17, 11:06 Mam podobnie jak Dalenia. Tylko Józef mi się podoba. Jednak w sumie miło, że nie Maja, Zuzia, Lena i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Czworaczki 2017 03.11.17, 09:22 Maria, Magdalenia i Józef - bardzo biblijnie, tylko ta Kinga z księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: Czworaczki 2017 03.11.17, 10:27 Zestaw faktycznie bardzo różnorodny. Na tle rodzeństw I wieloraczków gdzie króluja Julki, Oliwki i Kubusie lub Zosie i Antosie ten zestaw wydaje sie ciekawy bo inny od reszty. Magdalenę nawet lubię, bardzo popularna wśród moich koleżanek. Kinga-nie bardzo. Z Marysią i Józefem mam taki problem,że sama bym ich nie nadała pomimo ze to imiona po moich przodkach,ale zawsze bardzo doceniam i podobaja mi sie u kogoś. Do Marysi i Józia pasują mi bardziej (niestety bardzo popularne teraz) Zosia czy Hania,ale też troche mniej popularne jak Anielka, Krystyna, Rozalia, Róża czy bardziej na topie Antonina bądź Michalina. Tak czy inaczej rodzicom należą sie gratulacje, a dla maluszków dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Czworaczki 2017 03.11.17, 14:58 Magdalena zdecydowanie powinna już odpocząć, Kinga jakaś taka bez wyrazu, Marysia bardzo popularna. Jedynie Józio się broni Odpowiedz Link Zgłoś