tawananna Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 15.10.04, 15:53 Oba imiona baaaardzo popularne, Julia bardziej. Wybrałabym jednak Julię, bo według mnie jest dużo ładniejsza od Karoliny (choć odkąd mam kuzynkę o tym imieniu, zdrabniana jako Karolinka, Karolka albo... Kaja, coraz bardziej mi się podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Julia 15.10.04, 16:55 tawananna napisała: > Oba imiona baaaardzo popularne, Julia bardziej. Wybrałabym jednak Julię, bo > według mnie jest dużo ładniejsza od Karoliny Mam identyczne zdanie. Zdecydowanie Julia Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Julia 15.10.04, 17:20 I ja optuję za Julią - Karolina podoba mi się raczej średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 15.10.04, 19:47 Witam ! Ja jestem takiego samego zdania co pozostale dziewczyny a wiec JULIA.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 15.10.04, 20:41 Julia Odpowiedz Link Zgłoś
ismin Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 18.10.04, 22:50 Zdecydowanie Julia. Również ze względu na moje ukochane zdrobnienia Julcia, Julka i Juleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 19.10.04, 09:15 To ja się wyłamię;p. Zdecydowanie Karolina. Nie podoba mi sie zdrobnienie- Julka, a pelne imie Karolina, mozna wymawiac bez zadnych zdrobnien. Poza tym przy obecnym zalewie Julek, Karolinka doceni swoje imie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 19.10.04, 10:34 Karolina! Julka tak oklepane ze brzmi, bez urazy, jak Burek. Uwielbiam zdrobnienie "Karola" dla malej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 19.10.04, 11:25 Zdecydowanie Julia, mimo popularności. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaur Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 19.10.04, 12:24 Karolina jest równie piękne, jak Julia, a mniej spotykane, więc lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna73 Re: KAROLINA CZY JULKA? PROSZĘ O KOMENTARZ 19.10.04, 14:12 a ja proponuje,zebys poszukala czegos choc ciut mniej popularnego, jak te imiona obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś