kasiakl 12.03.24, 18:57 Podlasie: Maria Helena Daria Michalina Anastazja Gabriela Kalina Jagna Jan Marcel Bartosz Szymon Bialystok (1 przedszkole)[/b] Andrei David Krystian Aleksander Mikolaj Grzegorz Antoni Raman Rafal Jan Kacper Krzysztof Samuil Michal Adam Witold Oskar Dominik Konstantin Urszula Jadwiga Olimpia Alicja Lidia Katarzyna Dominika Maria Dorota Julia Liliana Michalina Nela Zofia Zuzanna Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.anna Re: Przedszkole '24-'25 12.03.24, 19:24 Bardzo lubię Jadwigę i Witolda. Doceniam Olimpię. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: Przedszkole '24-'25 12.03.24, 19:28 Bardzo lubię Kalinę i Michalinę, podoba mi się też Jagna. Fajnie, że żadne imię się nie powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Przedszkole '24-'25 13.03.24, 01:49 Kalina, Jagna, Olimpia, Lidia, Witold- bardzo lubie. Jak na tyle imion to bardzo przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Przedszkole '24-'25 16.03.24, 00:21 Olimpia najrzadsza. Podobają mi się: Alicja, Liliana, Michalina, Nela, Liliana, Julia, Maria, Dominika, Katarzyna, Dorota, Lidia, Olimpia, Kalina, Gabriela, Anastazja, Urszula. Do Heleny jestem nie do końca przekonana ale podchodzi bardziej, niż Hanna. Odpowiedz Link Zgłoś