dasza_dm 30.01.26, 07:37 W serialu "Niebo" występuje dwóch chłopców. Są to bracia, bardzo podobni i w zbliżonym wieku, więc być może bliźniaki. Prywatnie noszą imiona Edgar i Gilbert. Co sądzicie o tym połączeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losninos Re: Gilbert i Edgar 30.01.26, 12:10 Podoba mi się. Edgara uwielbiam, Gilbert trochę trudne w wymowie dla mnie, ale i tak super 👌 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Gilbert i Edgar 31.01.26, 10:22 Fajny zestaw, dla bliiźniaków tym bardziej, bo nieoczywisty, jak Piotr i Paweł czy Marek i Darek. Edgara bardzo lubię (Poe!), co do Gilberta miałabym tylko obawę, że będzie wymawiany 'z angielska": "Dżlber". Ale podobają mi się oba. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Gilbert i Edgar 31.01.26, 16:20 Podoba mi się ten " zestaw". Oba imiona oddzielnie i w parze. Także to, że ten " zestaw" jest taki nietypowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Gilbert i Edgar 31.01.26, 17:00 Lubię serial Niebo, ale Gilbert kojarzy mi się niestety z chorobą - zespołem Gilberta. Odpowiedz Link Zgłoś