olinininka 17.09.23, 09:17 Zakładam jak zawsze wątek co obstawiacie 😃Jakie imiona zostaną nadane. Oto dane 1 Małgorzata Tomaszewska ma już syna Enzo (pierwszy mąż obcokrajowiec) teraz spodziewa się 2 dziecka z drugim partnerem plec nieznana 2 just tyna z youtube ma już 2 córki:Matyldę i Emme teraz spodziewa się 3 córki 3 EwaD też z youtube na 2 synów Huberta i Edwarda teraz 3 córka Jakie macie typy Moje 1 brat Enzo to Edgar, Ernest, Damir, Gabriel siostra to Stella, Sofia, Liwia raczej imiona międzynarodowe bez polskich znaków 2 tutaj coś osluchanego też międzynarodowego może Lila, Klara, Alicja, Liwia 3 jw Helena, Melania, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.anna Re: Obstawiamy 5 17.09.23, 10:44 Zupełnie nie wiem, co to za kobiety 🤷. Jednak strzelać, imienniczo, mogę 😉. Rodzeństwo Enzona😛- Mia, Cataleya, Pola, Liam, Fabian. Siostra Matyldy i Emmy- Helena, Klara. Siostra Edwarda i Huberta- Diana ("komplet" do Huberta, myśliwskie skojarzenia), Elżbieta, Konstancja. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Obstawiamy 5 17.09.23, 16:21 1. nie podejmuję się 2. Lidia, Helena, Rozalia, Felicja, Rebeka 3. Wanda, Cecylia, Urszula, Kornelia, Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś