aklekiel 06.04.05, 09:33 czy waszedziecko ma na imię adam (tak jak mój synuś) co sądzicie o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evikaa Re: Adam 06.04.05, 11:31 adaś to ładne imię i zawsze mi się podobało tak chciałam dać swojemu dziecku ale jest Natalia zresztą mama mówiła , że ja miałam być Adasiem ..jestem Ewą pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Adam 06.04.05, 11:48 aklekiel napisała: > czy waszedziecko ma na imię adam (tak jak mój synuś) Moje nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpianyc Re: Adam 07.04.05, 00:13 moj synus tez ma tak na imie,miedzy innymi dlatego,ze miaszkam w USA i nie ma zadnej roznicy w pisowni,poza tym na czesc naszega wspanialego poety i moze i dlatego ,ze jest takie "normalne" Odpowiedz Link Zgłoś
penelina Re: Adam 07.04.05, 01:57 aklekiel napisała: > czy waszedziecko ma na imię adam (tak jak mój synuś) co sądzicie o tym > imieniu? Dziecko nie.Ale Mąż - tak Nooo...i lubię to imię Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Adam 07.04.05, 13:11 Tak mial miec na imie nasz drugi syn, ale w koncu zdecydowalam sie na Jedrzeja ze wzgledu na jego mniejsza popularnosc w spoleczenstwie. Lubie imię Adaś. Odpowiedz Link Zgłoś
tineczka5 Re: Adam 07.04.05, 18:57 Niestety.nie lubię,bo mi się kojarzy(((Ale samo w sobie jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
aklekiel Re: Adam 14.04.05, 09:05 dzieki za odpowiedzi, ja zauwazyłam, że tu na forum jest bardzo mało małych Adasiów... mimo to uwazam to imię za najpiękniejsze pod słońcem. pozdrawiam. ania i mój adaś Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Adam 14.04.05, 09:11 Bardzo ładne imię. Byle nie zdrabniać Adamek (brrrrr....) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Adam 14.04.05, 09:24 Nie jestem fanką tego imienia. Znam 5 letniego Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Adam 15.04.05, 16:47 ja mam 11-miesiecznego Adasia (Adzika, Adiego, Adulke....) maja i Adi (19.05.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: Adam 16.04.05, 12:09 Mam 4 letniego Adasia. Dla nas jest Adaś, w przedszkolu funkcjonuje jako "Adam" - co ciekawe mówia tak do niego nie tylko opiekunki, ale i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama4 Re: Adam 17.04.05, 00:43 Przeczytałam sobie w "imiona a znaki zodiaku" - link na tym forum - o imeiniu Adam i muszę przyznać, że mój Adaś jest dokładnie taki jak w chrakterystyce tego imienia, z tym, że on jest Wodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aklekiel Re: Adam 17.04.05, 12:02 a czy ktoś zna opis, charakterystykę do imienia Adam? byłabym wdzięczna. Cieszę się, że są Adasie- imiennnicy mojego synka. Pozdrawiam Was wszystkich. mój synek dziś konczy 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś