ktat 12.04.05, 16:25 ja dopiero sie staram ale ....co myslicie moj maz jest anty na te meskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 12.04.05, 16:28 Niestety nie podoba mi sie ani jedno z tych imion. Moze pomyslicie nad jakas alternatywa? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 12.04.05, 17:13 Podoba mi się tylko Jakub i Julia, ale są obłędnie popularne, więc poszukałabym czegoś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 13.04.05, 15:54 Od Nadii wolę Nadzieję, Julka jest śliczna tylko co z tego skoro tak popularna?? Bartek to niestety nie mój gust, Kubuś to w tej chwili absolutny numer jeden w USC ale Maciuś jest śliczny Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 13.04.05, 21:34 Podobają mi się Julia, Bartek ( a to ma być BArtosz czy Bartłomiej-mnie się tylko Bartosz podoba), Maciek też może byc, chociaż mnie się to imię "przejadło"-mam duzo Maćków w swoim otoczeniu. Nadia i Kuba w ogóle mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 13.04.05, 23:33 Kuba i Bartek są popularne, że właściwie prawie równie dobrze można by nazwać swojego syna "ten chłopiec". Maciek mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 14.04.05, 09:01 Z podanych przez Ciebie imion męskich wybrałabym Maćka. Jeżeli chodzi o imię dla dziewczynki to szukałabym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
iza131 Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 18.04.05, 12:09 Ja wybrałabym Nadię i Bartka! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 18.04.05, 12:17 Wszystkie te imiona są popularne,oczywiscie najbardziej Julka i Kuba. I choć ładne to dla mnie te dwa imiona straciły swój urok przez popularność własnie. Z tych wszystkich najładniejsze to Bartoszek. Ja poszukałabym czegoś innego zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 18.04.05, 13:31 Wszystkie ładne ale zbyt popularne jak dla mnie, dlatego wybrałabym jakieś inne. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 18.04.05, 14:25 Żadnego nie wybralabym no moze ostatecznie Nadie, ale chyba lepiej Nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: nadia,julka. bartek kuba maciek 18.04.05, 15:39 Zdecydowanie Nadia i Kuba !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś