inesiaa 18.04.05, 19:49 I stało się w końcu i do mnie dotarł internet. Dopiero poznaję fora i ich zasady działania. Ale to o imionach bardzo mi się podoba macie dziwczyny świetny gust muszę wam powiedzieć. Czy mogę tu do was czasem zaglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inesiaa Re: nowa na forum 18.04.05, 20:06 Czy Teodora to twoje imię? Hmm ciekawe bardzo zaczyna mi sie bardzo podobać Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: nowa na forum 18.04.05, 20:09 inesiaa napisała: > Czy Teodora to twoje imię? Hmm ciekawe bardzo zaczyna mi sie bardzo podobać Na forum występuję pod tym pseudonimem od niedawna (wcześniej byłam Forencja), ale w realnym życiu nie raz zdarza mi się nim podpisywać, a czasami nawet i przedstawiać - baaardzo mi się podoba i bardzo się z nim zżyłam, chociaż nie jest to moje chrzestne imię Cieszę się, że Ci się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: nowa na forum 18.04.05, 20:07 Witamy na forum i zapraszamy najserdeczniej ) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: nowa na forum 18.04.05, 20:11 Aha, byłabym zapomniała - Teodora jest odwrotnością imienia Dorota, które również uważam za bardzo piękne (chociaż w roczniku większości forumowiczek może zbyt osłuchane i popularne, ale ja jestem młodsza) A zdrobnienie Dorotka brzmi ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: nowa na forum 19.04.05, 13:02 Witaj na forum - liczymy na wiele ciekawych postow! Odpowiedz Link Zgłoś