catwoman 29.04.05, 09:28 podobaja wam sie te imiona? Karolina Zofia Julia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 09:38 Julia za bardzo się osłuchała, Karolina mi się nie podoba, a Zofia - ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 10:35 Wszystkie 3 imiona podobają mi się Najbardziej chyba Julia, pomimo swojej wielkiej popularności Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 13:25 abiela napisała: > Jestem zdania andaby. Ja również. Oczywiście w kontekście nadawania dzieciom, bo ogólnie Julia mi się podoba, ale Julek już na razie starczy. Natomiast może być zamiast Julii Julianna albo Julisława. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 12:16 Karolina- nie bałdzo. Wydaje mi się taka... Męska i dlatego też wolę Karola Zofia- baardzo ładne (im częściej je słyszę tym bardziej mi się podoba). Aby tylko nie zdrabniać jej do Zochy Julia- Bardzo ładne, by nie powiedzieć jedno z najładniejszych imion ale... Ale zbyt popularne Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 13:14 Podoba mi się Zosia Pozostałe nie, nie mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 14:31 theodorka napisała: > Podoba mi się Zosia Pozostałe nie, nie mój gust. Mysle tak samo, ale są też ładniejsze i mniej popularne imiona od Zosi :] Odpowiedz Link Zgłoś
anetamrowa Re: Karolina Zofia Julia 29.04.05, 20:47 Jak chodziłam w ciąży 4 lata temu moim typem była "Julka" - ale niestety urodził się Maciuś,teraz jestem w ciąży po raz drugi i Julka już mi się osłuchała i moim następnym typem jest Zosia-ale niestety nie wiem jeszcze czy będę miała dziewczynkę.Bardzo bym chciała mieć małą Zosię.Pozdrawiam. Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Karolina Zofia Julia 01.05.05, 11:13 Julia- ladne, ale 10. lat temu, teraz zbyt spowszednialo. Zofia- nie rozumiem tych zachwytow, ale co kto lubi, ja na pewno za tym imieniem nie przepadam. A mlode Zosia, ktore poznalam, byly bardzo zadufane w sobie Karolina- jak bylam mala, wydawalo mi sie takie oryginalne (znalam jedna tylko jedna osobe o tym imieniu), pozniej spowszednialo. Ladne, na pewno dziecko bedzie sie z nim dobrze czulo, a nie bedzie 10. Julka w klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: Karolina Zofia Julia 02.05.05, 23:54 Wszystkie te trzy imiona mi się podobają! Odpowiedz Link Zgłoś