gallen 29.09.08, 14:26 Zapraszam do testu politycznego mojapolityka.pl/testpolityczny.php moj wynik to Chrześcijańska demokracja (chadecja) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
augusta13 Re: Test Polityczny 29.09.08, 18:35 U mnie wyszedł liberalizm demokratyczny(demoliberalizm). Odpowiedz Link
jasfinks Re: Test Polityczny 29.09.08, 21:35 Moje poglądy nie pozwalają mnie zaszufladkować do żadnej obecnie istniejącej partii politycznej... Odpowiedz Link
mikoj50 Re: Test Polityczny 30.09.08, 07:03 Fajna zabawa. Jesteśmy "anonimowi", więc każdy może spokojnie przyznać się do wyniku testu. Nawet nie wiedziałem, że jestem LIBERAŁEM DEMOKRATYCZNYM. Tradycjonalizm: 29% Wolność gospodarcza: 55% Wolności obywatelskie: -2%, Właśnie te minus 2% w pozycji wolności obywatelskich jest zastanawiające. Pewnie o czymś to świadczy, ale nie do końca potrafię odczytać ten wynik. Przyznałem się szczerze, więc niech każdy sam domuśli się kim tak naprawdę jestem? POZDRAWIAM. Taszi Delek. Tavisupleba. Odpowiedz Link
www88www Re: Test Polityczny 30.09.08, 08:06 U mnie to samo - Minarchizm. Nawet nie wiedziałam, że takie coś jest ale w zasadzie zgadzam się z opinią, że jak najmniej ingerencji organów państwa w życie człowieka. Odpowiedz Link
gallen Re: Test Polityczny 30.09.08, 14:41 z tej samej strony mojapolityka.pl/doktryny_polityczne/ mozna sobie zobaczyc co dana doktryna przedstawia Odpowiedz Link