Dodaj do ulubionych

ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładniejsze?

03.06.05, 09:53
Obserwuj wątek
    • kartoflanka Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 10:02
      najbardziej podoba mi sie Emilia, pozniej Zuzia, a Amanda niestety wogóle mi
      się nie podoba.
    • tawananna Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 10:03
      Zdecydowanie Emilia (i namawiam do zdrabniania jako Miłka).

Zuzia jest obecnie tak popularna, że w ogóle nie brałabym jej pod uwagę,
      aczkolwiek to również ładne imię.

Amanda nie podoba mi się wcale, kojarzy mi się bardzo amerykańsko (choć, jak
      dowiadywaliśmy się na forum, nie do końca słusznie), zaś w Polsce - z
      nienajciekawszymi środowiskami.
      • nika85 Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 10:14
        No wlasnie tez tak mysle ze Zuzia to juz teraz imie czesto spotykane tyle
        dziewczynek ma tak na imie, a mojemu facetowi tak sie podoba...
    • emi28 Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 10:39
      Emilia oczywiście smile. Tylko niestety także zrobiło się bardzo popularne. Zuzia
      też bardzo mi się podoba. Amanda zdecydowanie nie.
      • abiela Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 11:48
        Podobnie jak wiekszosc wybralabym Emilke, mimo ze nie jest to moje ulubione
        imie. Zuzia przeraza mnie popularnoscia a Amanda to niestety dla mnie imie
        nieco kiczowate.
    • martka_k Emilia. tylko /nt 03.06.05, 10:46
    • ewa9616 Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 11:49
      Mnie najbardziej podoba się Zuziasmile
      • guenon Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 13:43
        W kolejności od najlepszego: Emilia, Zuzia, Amanda.
        • mayessa Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 13:53
          Zuzia super , Emilka troche mniej ale też fajnie.Amanda z serii nikolowatych
    • adziunia Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 15:45
      Zdecydowanie ZUZIA !! To jedyne imie z najczesciej nadawanych ktore pomimo
      popularnosci sama nadalabym dziecku, pozostale nie podobaja mi sie, Emilia
      wcale mniej popularna od Zuzi nie jest, a Amanda... - sa ladniejsze imiona.
      • mamazosi7 Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 15:58
        Zuzia

Emilia

Amanda(nie podoba mi sie w ogole)
    • gaudencja Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 16:07
      Wybrałabym Emilkę, bo Zuzia jest trochę zbyt popularna obecnie. Adziuniu, 59
      nadań Emilki a 288 Zuzi w wyliczeniach Cysi różni się jednak moim zdaniem smile

Amanda - ma tradycje, kojarzy się jednak holywoodzko, ale z trzeciej strony z
      grupy tak kojarzących się imion jest chyba najlepsze. Podsumowując, nie
      odrzucałabym Amandy tak natychmiastowo.
    • aurelia_b Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 03.06.05, 18:30
      Ja również wybrałabym Emilkę, chociaż gdyby Zuzia nie była aż tak popularna to
      kto wie...
      Amanda jak dla mnie odpada
    • mercka Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda ... 24.07.05, 00:31
      Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda Amanda
      Amanda... wybierz Amandzie smile - sama tak nazwe córcie smile
    • madziarek_edziecko Re: ZuziaEmilkaAmanda które waszym zdaniem ładnie 25.07.05, 11:17
      Z podanych imion podoba mi sie Emilia i Zuzanna. Obydwa są jednak dośc
      popularnym imionami. A moze zamiast Emilii - Emma smile
      Amanda nie jest złe , ale wolę inne imiona. To oczywiscie tylko moje zdanie.
      Pa
      Madzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.