Dodaj do ulubionych

Lepszy model - pytanie do kobiet.

27.03.05, 09:09
Co skłoniło by was do zamiany faceta na lepszy model? Nie chodzi mi o to że
zmieniacie faceta dlatego ze z obecnym jest żle , ale dlatego że na horyzoncie
pojawił sie lepszy.
Jaki jest ten lepszy model , jakie sa kryteria? Chyba dopuszczacie taką
możliwość wymiany gościa ?
Obserwuj wątek
    • Gość: modelka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:22
      lepsze jest wrogiem dobrego
      • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 09:26
        Nie odpowiedziałaś.
        • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 12:05
          Na tym forum nie uzyskasz chyba odpowiedzi, bo to pytanie do barbi i pustaczek.
          Jeśli ktoś kocha, to nie zmienia.
          Co innego jak jest strzał amora i nie ma mocnych
          • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 12:45
            Amor takze nie strzela na oślep. Kazdy ma jakiś ideał. Co jeżeli pojawia się
            osobnik który jest bliższy ideału od obecnego faceta?
            Chyba nie powiesz że związki ropzxpadają się tylko dlatego że są nieudane i
            wdczesniej czy później by się rozpadły. Chociarz co ja tam moge wiedzieć :)
            • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 12:50
              Nie wiem jak u innych, ale u mnie amorek jest tak samo złośliwy jak ja i
              wybiera nienajlepiej.
              Zgadzam się, że każdy ma swój ideał. Ale mój jest tylko w mojej głowie.
              Jest jedna rzecz, której nie przeskoczę nigdy, mam fioła na punkcie wzrostu, bo
              sama mam 1,70. A mój amorek mnie zastrzelił do faceta niższech, chudziutkiego,
              bez wykształcenia, bez perspektyw, bez samochodu, poprostu taka sierotka, a
              miłość stulecia. Więc ja w te ideały nie wierzę.
              • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 12:54
                cuż z takim podejściem to ty nie możesz udzielić jakiejś konkretnej odpowiedzi.
                Widocznie jesteś z innej bajki :)
                • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 12:58
                  Nareszcie załapałeś ;-)
                  Druga sprawa, że ja nie kocham za coś, tylko kocham POPROSTU i mimo wszystko.
                  • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 13:07
                    Jeżeli to prawda to rzeczywiście skomplikowana jesteś, zupełnie nieprzewidywalna.
                    To wiele wyjaśnia :)
                    • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 13:12
                      To nic nie wyjaśnia.
                      Ja sama nie wiem o co mi chodzi. Idę na żywioł nie zastanawiając się
                      konsekwencjami. Ale jak czegoś bardzo pragnę, zawsze to mam. Potrafię czekać,
                      rok. Na jednego gościa czekałam ponad dwa lata, żeby mu sie wydawało, że to on
                      mnie poderwał ;-) Potem go rzuciłam, bo chciałam się dostać na studia i to było
                      dla manie najważniejsze.
                      • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 13:18
                        To wiele wyjaśnia.
                        Chcąc osiągnąć cel nalezy się angażować na całość, nie można sobie pozwolić na
                        półśrodki bo nic z planów nie wyjdzie, no chyba że cel bylejaki
                        Lubie takich ludzi. Czasami uchodzą za dziwaków ale ja ich lubie :)
                        No i to by było na tyle nadal nie wiem jakie są odpowiedzi na moje pytnia
                        takich bardziej normalnych ludzi.
                        • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 13:25
                          Czy to ważne ?
                          Raczej jesteś facetem, który chyba nie narzeka na brak kobiecego towarzystwa ?
                          • Gość: jola Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 20:54
                            Lepszy model to taki dla którego tracę głowę, inny od znanych mi mężczyzn.
                            Który działa na mnie tak, że przestaję słuchać dobrych rad koleżanek,
                            znajomych, którzy zastanawiają się co właściwie widzę w tym mężczyźnie.
              • iberia29 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 15:40
                witaj w klubie z tym wzrostem, nie ma bata i jak facet nie ma min.180 to wogole
                nie mamy o czym rozmawiac ;-) a to tylko jedno z listy mych wymagan ;-)byle co
                i byle jak mnie nie interesuje zgodnie z teza : "jak kochac to ksiecia, jak
                krasc to miliony" nie lubie sie rozdrabniac ;-))))
                • didi83 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 15:49
                  yhyhyhy jak ma 180ceem to mu moge na czubek glowy sie gapic :D
                  ostatnio bawia mnie WYSOKIE obcasy :] a to z moim wzrostem daje mi fajna
                  przewage :D
                  i byle co do mnie nie podpelza :D
                  • iberia29 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 16:01
                    ja tam wysoka nie jestem bo cale 168cm, i na obcasach na codzien nie biegam,
                    ale juz mam taka fobie, tyle tylko ze wszyscy wolni wysocy na wojnie chyba
                    wygineli bo sie same kurduple przyczepiaja 176 itd, porazka.
                    • didi83 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 16:05
                      yhyhyh ja mam 175+obcas :D no i zadarty wysoko nosek :D yhyhyhyhyhyhhy
                      ale wiesz... mialam raz chlopaka 183ceem :D nie byl wyoki... ale byl dla mnie
                      sexualny no i w lozku byl mniami :D w sumie moglabym sie w nim zakochac... :]
                      ale nie mialam wtedy czasu :]
    • beate1 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 13:23
      mnie nic by nie skłoniło

jeśli jakiś model mi nie odpowiada to szukam właściwego, jeśli jest ok to nie
      porównuję z innymi, a kiedy już nie jest ok -nie trzymam tego "modelu" w
      rezerwie z obawy, że nowy może się nie pojawić
    • didi83 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 27.03.05, 21:20
      Jestem PUSTAKIEM
      I wymieniam jak tlyko widze na horyzoncie nowy obiekt od ktorego czegos sie
      moge nauczyc wyciagam madrosci zyciowe i NEXT :]
      a teraz trafilam na NIEZLY okaz.... qrde chodzaca encyklopedia zycia.... czuje
      sie malutka przy nim :D czyli bedzie na dluzej :D i o dziwo jak na razie mam
      tylko jego :]
      • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 12:14
        Ej, to nie było do Ciebie, ani o Tobie.
        A to co napisałaś ? Podoba mi się ;-)
        • didi83 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 12:30
          Wiem, ze nie do mnie :] ale juz mowie zza wczasu :]
          Moj ostatni Lof powiedzial mi, ze nie moze byc z kims tak wyzbytym uczuc i
          chlodnym... wiec powiedzialam mu: nie To nie znajdz sobie inna ...po czym
          zakonczylam znajomosc, a ten juz 2 tydzien kwili, wysyla smsy dzwoni... zalosne ;/

za przeproszeniem w d... mam jak mi koles mowi KOCHAM CIE, Najdrozsza,
          Kochanie.. albo inne tkliwosci... jak bym miala kazdemu wierzyc ktory "chce byc
          ze Mna juz zawsze bo Mnie kocha ponad wszystko" to zeby ich zabrac na wakacje
          musiala bym wynajac ten najnowszy, najwiekszy smaolot ... ;]
          Mezczyzni sa po to zeby sprawiac Nam przyjemnosci ;] a jak sie moge jeszcze
          czegos od niego nauczyc to tym bardziej jest wartosciowy ;] Nie ma co sie do
          nich przywiazywac... nie ten to inny... zycie jest za krotkie i za kruche zeby
          sie odwracac za innymi...
          P.S. Sa wyjatki!!! Mam SWIETNYCH przyjaciol Mezczyzn... mam ich dlugo i sa
          naprawde kochani, ale to jest platoniczne ;]
          ufff ide na obiadek ;]
          • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 13:03
            Cholera, ale jesteśmy do siebie podobne.
            Ja wymieniam, może nie na lepszy, ale na inny, jak Ci się koleś oświadcza na
            drugi dzień i wysyła 20 sms-ów dziennie. Jak dzieci ;-)
            • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 13:30
              he he. Nasepna trenująca pozytywne myślenie. Dobry dzień dzisiaj masz czy jak ?
              • inna-bajka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 13:43
                Tak, ktoś mnie wczoraj przeleciał i juz wszystko dobrze ;-)
            • didi83 Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 28.03.05, 13:40
              No :] desperaci :/ Ja mam alergie na typ "szukam zony ..wez mnie zrobie
              wszystko ale szukam zony" BUAHAHAHAHAHAHAH
              A inny typ... jak bede nachalny to zobaczy jak mi zalezy... TFEEEEE
    • najswietsza.panienka Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 12:45
      2 o sensie takim że nie mam możliwości wymiany i jedna że jest możliwość wymiany.
      • didi83 Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 12:58
        Myslisz, ze Ci sie przyznaja, ze by wymienili?? Przeciez to jest ZLE takie malo
        cool i malo ludzkie wrecz niemoralne i zepsute....
        Ludzie sa zbyt zaklamani wobec siebie samych, a co dopiero wobec innych.
        Beda tu gdekac o wielkiej milosci, romantycznym uczuciu i tych innych bzdetach,
        ze tylko to sie liczy w zyciu, a nie pieniadze, nie wygoda, nie stabilna
        przyszlosc...a jak by sie komu kolwiek z nich nadarzyla okazja wymienic obecny
        OKAZ na lepszy pod wzgledem fizycznym, finansowym i intelektualnym pewnie by to
        zrobili bez mrugniecia okiem i sami sobie by tlumaczyli i wmawiali "Widocznie
        tamto to nie byla TA milosc" Jedna wielka DULSZCZYZNA ;] ot co ;]ppp

Ja mowie, ze bym wymienila i WYMIENIAM I pewnie bede wymieniala... ku rozpaczy
        Mamy i bardziej konserwatywnych znajomych... Ma byc MI DOBRZE ;]
        • najswietsza.panienka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:02
          Myśle że niewiele kobiet sie przyzna do tego. Chce zobaczyc jak bedą kobiety
          odpowiedać, bo jak postępują to wiem mniej więcej z zycia.Te pytania to taki test.
          p.s
          mogla byś troche rozwinąć jakie kryteria skłaniają cie do wymiany? To takze
          taki test :)
          • didi83 Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:15
            Oczywiscie, ze moge :] lubie pisac o sobie :D
            Jedna z wazniejszych kwesti jest to jak mi jest z danym osobnikiem w lozku, ale
            zeby doszlo do czegokolwiek w sferze erotycznej musi spelniac inne kryteria.
            Musi miec TO COS co przyciagnie moja uwage... Ja preferuje mezczyzn z
            autorytetem, stanowczych,a zarazem delikatnych, inteligentnych z wiedza. Musze
            sie czuc przy takim dobrze, musi mnie motywowac do nauki, do zcytania do
            ksztalcenia sie. Nie musi byc Przystojny, miec idealnej sylwetki, ale z 2strony
            nie moze byc Pasztetem. Gdy jestem z takim, a w poblizu widze lepszy okaz czyli
            ma te wszystkie cechy co obecny + jakies dodatkowe ktore mi sie podobaja, albo
            ma o wiele wieksza inteligencje, wiedze to... PIK i zmiana :] Albo po prostu
            wymieniam jak ze zwiazku z tamtym juz nic nie wynosze. :]
            Zmieniam jak mnie czyms zdenerwuje, zmieniam jak mnie poirytuje, jak mam zly
            dzien, jak chce miec wolny czas, zmieniam , albo calkiem zostawiam i rozgladam
            sie za innym :]
            i od razu dodaje NIE NIE SYPIAM Z NIMI WSZYSTKIMI :]
            • najswietsza.panienka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:18
              to tyle w kwestii pobożnych życzeń a jak jest naprawde? Ale to nie ważne i tak
              nie paiszesz , a mnie juz to nie interesuje.
              • Gość: heart-man Re: Na razie 3 odpowiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:21
                YEs yes Yes

Pobożne życzenia!!!!!
                O co Ty je pytasz? Skąd one k… mają to wiedzieś?:)))))
                • inna-bajka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:22
                  Moje sarduszko Kochane :-)))
                  Jaki dzisiaj wojowniczy :-) WoW !!!
                  • heart-man Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:49
                    Kochanie ja dzisiaj luzaczek jestem po prostu taaaaki luzaczek :)))))
                    I jest mi z tym zaj .. biscie!!!:))
                    A Ty, widzę standardowo, gdzie się nie pojawisz to afera.
                    Zawsze musisz się po tych zastawach przejechać.!!!:)))
                    • inna-bajka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:58
                      Bo sie mnie czepiają szelmy, zabawkę sobie znaleźli :-(((
                      Dla Ciebie będę mięciutka jak kaczuszka :-)))
                      • heart-man Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 14:08
                        No i niech tak zostanie Skarbie. Bo wiesz ja taki wrażliwy jestem chłopczyk
                        aaaaale:))))))))))))
                        Buziaczki.
                        • inna-bajka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 14:10
                          I dla tego "alllllle", warto z Toba pogawędzić ;-)
              • didi83 Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:21
                Powaznie pisze.
                Musisz sie tylko papatrzyc z troche innej strony... Nie zakochuje sie, nie
                ejstem w stalych dlugich tkliwych zwiazkach. Moja milostka moze trwac pol roku,
                miesiac, tydzien albo 3dni.
                a zapomnialam dodac TAK JESTEM PUSTA ze musi byc na poziomie i z pieniedzmi :]
                za menelami sie nie odwracam ;]ppp mam alergie na wina za 10zl ;]
                • najswietsza.panienka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:27
                  widzisz w twoim piszniu jest kika luk które powodują że to co piszesz jet malo
                  wiarygodne.
                  Piszesz że zmieniasz faceta , że przychodzi ci to tak łatwo, jednocześnie
                  piszesz ze nie sypiasz z nimi wszystkimi,a oni chca z tobą być, widziałem twoje
                  zdjęcie na cafe gazeta.
                  Te przesłaniki przemawiaja za tym że to sa twoje pobożne życzenia.
                  • didi83 Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 13:37
                    zdjecie nie oddaje uroku osobistego ;]p poza tym uroda to nie wszystko :] a ja
                    na swoja nie narzekam lubie sie i podoba mi sie moje cialko -Ty mozesz miec
                    inne zdanie ;]
                    Wiesz czasami mozna byc z kims i z nim nie sypiac.. spotykac sie, rozmawiac,
                    bawic sie, ale nie miec sexu ;]
                    np: Moja trenerka z silowni jest 3 miesiace ze swoim chlopakiem (Ona-25 lat On
                    po 30) i nie sypiaja ze soba - w szoku bylam ...3 miesiace.... i to ON
                    postanowil, ze beda sie poznawac, a dopiero pozniej sex.. slodkie ;]
                    Przychodzi zmienianie mi BARDZO latwo :] czasami nawet wole zostawic i byc sama
                    niz z kims kto mnie meczy :]
                    Trudne dla Ciebie do zrozumienia? ;] przykro i :]
                    • najswietsza.panienka Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 17:29
                      Tak jak już kobieta zaczyna mówić o uroku osobistym i pisze że uroda to nie
                      wsystko to chyba ma kompleksy na jej punkcie. Nie przejmuj sie nie jest żle,
                      tyle że nie wierze że faceci rzucają sie na ciebie jak psy na szynke. :)
                      Marzenia dobra rzecz :)
                      • didi83 Re: Na razie 3 odpowiedzi. 29.03.05, 15:51
                        Oczywiscie, ze sie nie rzucaja... Ja nie z tych co sie oblapytac daje i
                        usmiecha sie do kazdego kto na mnie spojrzy :] w tym (i nie tylko w tym) Moj
                        urok :]ppp
                        • najswietsza.panienka Oj kręcisz , kręcisz 29.03.05, 16:14
                          Do tej pory w twoich wypowiedziach byly luki. Teraz one sa sprzeczne. Czyli
                          jednak pobożne życzenia.
                          • didi83 Re: Oj kręcisz , kręcisz 29.03.05, 16:17
                            ;] mozemy sie spotkac jak mi nie wierzysz ;/
                            • najswietsza.panienka Re: Oj kręcisz , kręcisz 29.03.05, 17:22
                              Po co? Spotanie nie uczyni wiarygodnym tego co napisałaś.
                    • malgo44 Re: Na razie 3 odpowiedzi. 28.03.05, 18:49
                      najważniejsze to wypracowac sobie dobra teorie do sytuacji..potem tylko w nia
                      uwierzyć..i już!
    • Gość: siostra leonsja Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 29.03.05, 16:51
      Oczywiście lepsze zarobki bo widzę że facet jest zaradny zyciowo i ma dobre geny
      • najswietsza.panienka Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. 29.03.05, 17:18
        to jedyne kryterim? O ile lepsze zarobki podaj kwoete w wymienailnej walucie
        • Gość: siostra leonsja Re: Lepszy model - pytanie do kobiet. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 29.03.05, 18:34
          To tajemnica handlowa. W każdym bądz razie duzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka