sefora5 16.06.05, 12:20 Po wielu zmaganiach wybralismy Aleksego,po drodze miał byc Alan żeby mój ukochany miał swego Alego,jednak w końcu stanęło na Aleksym Zachariaszu, no pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 16.06.05, 12:38 Hej! Jak miło, że się pojawiłaś. Bardzo gratuluję wyboru, myślę, że jest naprawdę świetny!!! I jeśli chodzi o pierwsze imię, i w zestawie. A kiedy rodzisz? Zajrzyj do nas koniecznie, kiedy mały Aleksy-Ali będzie na świecie i pochwal się! Pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
sefora5 Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 16.06.05, 14:04 Kochana Gaudencjo oczywiście że sie pojawiłam cieszę się,że Ci sie podoba Aleksy miał się pojawić 1 sierpnia, ale postanowił troche szybciej i termin mam przesunięty na 15-16 lipca, jak tylko sie pojawi napiszę pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 16.06.05, 15:30 Ładne imię. Życzę przyjemnego porodu Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 16.06.05, 17:49 Bardzo sie ciesze, bo moj synek tez ma na imie Aleksy. Ma prawie 2 latka i jak na razie nie spotkalismy zadnego imiennika (czy to wsrod rowiesnikow, czy to wsrod osob starszych). Na poczatku znajomi i rodzina krecili nosem, ze jakies takie... starcze. Ale ja sie uparlam i teraz moge powiedziec, ze to imie bardzo dobrze sie "nosi". A wybor nie byl latwy, bo kryteria zawezilismy dosc znacznie. No, jednym slowem - gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
babicha Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 17.06.05, 14:37 Witam! Mój starszy synek 9 lat ma na imię ALEX. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 17.06.05, 15:31 Bardzo ładny zestaw - gratuluję wyboru ) Odpowiedz Link Zgłoś
poliksena Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 17.06.05, 17:17 Dobry wybór, Aleksy brzmi o wiele poważniej i lepiej niż Aleks (to można traktować jako zdrobnienie) czy Alan (to imię zupełnie mi się nie podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: zdecydowaliśmy się -Aleksy 23.06.05, 15:26 Swietny wybor, bardzo mi sie podoba! Wybor od A do Z! Odpowiedz Link Zgłoś