kontaminacja 28.06.05, 21:09 Tak miala na imie ekspertka wypowiadajaca sie bodajze w Magazynie Konsumenta. Podoba sie Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: Olesia 28.06.05, 21:36 Śliczne, urocze zdrobnienie od Aleksandry, Olgi i innych Ol-. Jako główne imię - nie bardzo sobie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Olesia 29.06.05, 11:50 tawananna napisała: > Śliczne, urocze zdrobnienie od Aleksandry, Olgi i innych Ol-. > > Jako główne imię - nie bardzo sobie wyobrażam. Otóz to > Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Olesia 29.06.05, 12:03 tawananna napisała: > Śliczne, urocze zdrobnienie od Aleksandry, Olgi i innych Ol-. > > Jako główne imię - nie bardzo sobie wyobrażam. Podpisuję się Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Olesia 29.06.05, 12:19 gaudencja napisała: > tawananna napisała: > > > Śliczne, urocze zdrobnienie od Aleksandry, Olgi i innych Ol-. > > > > Jako główne imię - nie bardzo sobie wyobrażam. > > Podpisuję się Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
oleniaa Re: Olesia 29.06.05, 16:10 ja jestem Ola i maz tak czasem do mnie moi, albo olenia Odpowiedz Link Zgłoś