gaudencja 11.07.05, 18:09 Moje dziecię chyba podzieliło upodobanie do imion antycznych, bo dziś zażyczyło sobie braciszka, i żeby miał na imię Homer Hmmmm, Homera akurat nie planowałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: Homer 11.07.05, 18:19 Hmmm ciekawy imienniczy pomysł Gorzej ze zdrobnieniami. Homek? Homuś? Odpowiedz Link Zgłoś
glista_ludzka Re: Homer 11.07.05, 23:22 Homer... tak ma na imię... pies mojego kolegi - mówią na niego Homcio Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Homer 11.07.05, 23:59 A dla mnie Homer brzmi jak nazwisko, hmmm, ale w sumie czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka302 Re: Homer 11.07.05, 19:21 karolinka302 napisała: > moj syn(jarogniew),wymyslil boromira... chcialam dodac,ze homer to ladne imie,ale jakos kojazy mi sie z dziadkiem niz z dzieckiem..hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 :-) 11.07.05, 19:22 Gaudencjo, a moze jest po prostu pod wrazeniem Homera Simpsona - bohatera jednej z kreskowek? A Boromir? Coz....sama jestem pod wrazeniem bohatera z trylogii Tolkiena Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: :-) 11.07.05, 19:27 Takież było i moje podejrzenie, ale nie: okazało się, ze tak ma na imię... komputer w jakiejś kreskówce oglądanej u babci karolinko302, zaraz będziesz miala coś ode mnie na priva. A ogólnie napiszę, że Twój syn ma (MSZ) fantastyczne imię Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Homer 06.05.06, 13:32 a czy Homer nie był przypadkiem w "simpsonach"?taki gruby ,antypatycznny ojciec rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Homer 03.10.06, 16:38 gaudencja napisała: > Moje dziecię chyba podzieliło upodobanie do imion antycznych, bo dziś > zażyczyło sobie braciszka, i żeby miał na imię Homer Hmmmm, Homera akurat > nie planowałam No skoro dziecię się domaga! Swoją drogą, jak synek zapatruje się obecnie na Homera? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Homer 03.10.06, 17:52 Homera żadnego nie znam, ale za to znałam chłopca Sokratesa. I zapewniam was dziewczyny, że można się z czasem przyzwyczaić. Na pewno do Homera też Odpowiedz Link Zgłoś