aurelia_b 13.08.05, 08:25 Taki brzmią imiona Pani Bochniarz. Moim zdaniem każde z osobna jest ok (no, Henryka trochę mniej), ale w zestawie jakoś mi nie współbrzmią. A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: Henryka Teodora 13.08.05, 08:29 A dla mnie ten zestaw szalenie się podoba! Teodora Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Henryka Teodora 13.08.05, 12:50 theodorka napisała: > A dla mnie ten zestaw szalenie się podoba! > Pani Bochniarz dla najblizszych jest Nika, nie sadze by przepadala za tym zestem. Czytalam w gazecie, ze kolezanki podsmiewywaly sie z Heniusi. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Henryka Teodora 13.08.05, 13:45 szczekuszka napisała: > Pani Bochniarz dla najblizszych jest Nika, nie sadze by przepadala za tym > zestem. Czytalam w gazecie, ze kolezanki podsmiewywaly sie z Heniusi. No proszę, a ja wolałabym być Henryką niż Magdaleną czy Katarzyną. A Teodora jest już w ogóle przeurocza Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Henryka Teodora 14.08.05, 09:23 > No proszę, a ja wolałabym być Henryką niż Magdaleną czy Katarzyną. A Teodora > jest już w ogóle przeurocza Moj tata ma na imie Henryk i tez nie przepada za swoim imieniem. Moze Henki tak maja?! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Henryka Teodora 15.08.05, 10:26 Ja temu zestawowi nie mam nic do zarzucenia, jest ok, choc Henryka nieco przyciezkawa. Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: Henryka Teodora 13.08.05, 16:31 Zgadzam się - każde z osobna - super, w zestawie srednio pasują. Teodora Henryka by brzmiało lepiej. A tak jest - dla przyjaciół Nika. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Henryka Teodora 04.09.05, 08:00 Henryka odpada.Teodora może być.Przynajmniej można mówić Tea lub Dora Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Henryka Teodora 04.09.05, 09:37 Takie połączenie "męskich" imion dla kobiety brzmi trochę ciężko, ale cos w sobie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Henryka Teodora 01.02.06, 20:47 Henryka bardzo mi się podoba i wcale nie uważam, żeby było niekobiece. Zresztą podobają mi się równiez Eryka i Ulryka, więc po prostu już widocznie tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś