dalia3 18.09.05, 23:01 Niebawem urodzi sie wnuczka,rodzice mysla o Sybili lub Sybilli.Jakjest prawidlowo.Co myslicie o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Sybila czy Sybilla 18.09.05, 23:27 Sybilla oczywiście. Ogólnie bardzo mi się podoba ale trochę za bardzo kojarzy z wieszczką. Sama bym się nie zdecydowała, ale jesli ktoś inny chce, to czemuzby nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: Sybila czy Sybilla 19.09.05, 12:47 Byla niejaka Sybilla w programie dla dzieci z czasow mojego dziecinstwa"5, 10, 15". To jedynao jakiej slyszalam, kojarzy mi sie jako imie oryginalne i ciekawe, gorzej ze zdrobnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Sybila czy Sybilla 19.09.05, 19:35 W sumie nie takie brzydkie imię,ale typowo jak wróżka. Pozdrawiam Linna-Altair vs Linaya vs Alpha Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sybila czy Sybilla 19.09.05, 19:37 Jeśli potraktować Sybillę przez jedno "l", to są jeszcze dwa ładne, ale nie budzące wieszczych skojarzeń imiona: Fawila i Żywila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś