katarzyna.bn 03.06.06, 16:37 Witam, Mój synek ma na imię Nikodem i ma 1,5 roczku. Jakie są Wasze Nikodemy? Z oczu mojego syna można bardzo dużo wyczytać.. cwaniaczek, kombinator i tyle Zarazem wydaje mi się że jest bystry i mądry.. dużo rozumie, ale dobrze kombinuje czasami, żeby się z tego wymigać Czekam na mamy Nikodemków i nie tylko. Pozdrawiam, Katarzyna B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agang Re: Nikodem 07.06.06, 08:59 ja mam Nikodema,ale ma dopiero 3m. to bardzo pogodne i towarzyskie dziecko, cały czas się śmieje i lubi jak ktoś z nim rozmawia aga Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.bn Re: Nikodem 14.09.06, 22:32 Hej.. zastanawiam się jaki jest teraz Twój Nikodemek. Bo mój już kształtuje sobie niezły charakterek.. np. ugryzie mnie, albo uderzy .. a potem przychodzi i tuli się, całuje.. ogólnie.. nabroi i przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nikodem 14.09.06, 22:33 O, to niedobrze. Powinnaś go szybko tego oduczyć. Wspieranie tego typu zachowań nie przyniesie nic dobrego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś