gaudencja 25.06.06, 21:32 Ostatnio chodzi za mną to imię. Jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Maksencja 26.06.06, 06:52 podoba a w dodatku tak ładnie się rymuje z Gaudencja... A na serio, jako ciekawostka - jest interesujące, ale dziecku bym nie dała... zbyt pretensjonalnejak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Maksencja 26.06.06, 11:34 Ładnie brzmi. Bardzo podobają mi się imiona zakończone na "cja". Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Maksencja 26.06.06, 15:06 Ocho ,brzmienie ma ładne , to odpowiednik Maksencjusza ( o niebo ładniejsze od popularnego Maksymiliana czy Maksa ) i to chyba mi ciut w tym imieniu przeszkadza - początek Maks. Ale można zdrabniać do Senia ( ooo,a nawet Ksenia ) co mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Maksencja 23.11.06, 18:43 Mnie się nie podoba. Przekombinowane jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Maksencja 23.11.06, 18:55 Powiedziałam o tym imeniu koledze - Maksowi i tak oto skomentował: czyli w wolnym tłumczeniu esencja Maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: Maksencja 23.11.06, 23:12 hmm...dla mnie to jak skrzyżowanie maksymy z sentencją no nie wiem, osobiście wolałabym nie nosić takiego imienia Odpowiedz Link Zgłoś