mam6lat 24.07.06, 16:30 własnie w TV pokazuja motolotniarza o tym imieniu ..."dla przyjaciół Elek" znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: łoł: Eligiusz 24.07.06, 18:07 Eligiusz Lasota, zwany Lilkiem. W ogole ponoć po zamachu Eligiusza Niewiadomskiego na Narutowicza sporo rodziców uczciło swoim imieniem swoje przekonania polityczne. Osobiście wolę (i to bardzo wolę) Eligię O Eligiuszu już trochę w poprzednich latach było Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: łoł: Eligiusz 24.07.06, 21:32 Bardzo mi sie podoba, mimo -usza. Dyskutowalysmy juz o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: łoł: Eligiusz 24.07.06, 22:28 Eligia moglaby sie mylic z Ligia albo...Elegia... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: łoł: Eligiusz 24.07.06, 22:37 Podoba mi się zarówno Eligiusz, jak i Eligia. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka_usenet Re: łoł: Eligiusz 25.07.06, 01:25 Ja zapoznałam w życiu dwóch Eligiuszów - jednego pamiętam z obozu harcerskiego sprzed lat chyba tylko dzięki imieniu (spojrzałam teraz w Google, okazuje się, że druh wyrósł na malarza ). Do drugiego ludzie zwracają się per "Elku". Odpowiedz Link Zgłoś