yskyerka Re: Nie moze zabraknąć Waszego głosu w sondażu! 05.12.06, 15:40 Tja... to się nazywa wybierać między dżumą a cholerą. Odpowiedz Link Zgłoś
zo0 Re: Nie moze zabraknąć Waszego głosu w sondażu! 05.12.06, 16:05 Moze to kwestia osłuchania się, ale dla mnie Fabienne Wiśniewska brzmi lepiej. Lepiej imo brzmiałoby również Karmen Wiśniewska bo ogólnie nazwisko Wiśniewski/ska jakoś lepiej brzmi niż Majdan. Z nazwiskiem Dody czyli Rabczyńska czy Rabczewska (niestety nie pamiętam jak się dokładnie nazywa) wyzej wymienione imiona też tez znośniej brzmią. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Karmen Majdan 05.12.06, 17:04 a czego można byłoby się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Karmen Majdan 05.12.06, 17:36 Karmen przez K? Ja już sie usłuchałam z Fabienne więc dla mnie lepiej brzmi niz Karmen Majdan, choć oba zestawy są niefortunne... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Karmen Majdan 05.12.06, 20:13 Najpierw bym nazwisko na jakies porzadne zmienila,a potem wymyslila dziecku porzadne imie.Karmen,Tristan i Mauro - rzeczywiscie musi miec trojaczki... Odpowiedz Link Zgłoś