amelia83 21.01.07, 19:04 zuzanna 9 gabriela 8 anna 6 maja 6 maria 6 wiktoria 6 aleksandra 5 alicja 5 hanna 5 milena 5 natalia 5 oliwia 5 zofia 5 amelia 4 julia 4 patrycja 3 dominika 2 emilia 2 helena 2 kamila 2 karina 2 katarzyna 2 klaudia 2 nikola 2 + nikol + nicole sandra 2 weronika 2 adrianna antonina daria eliza inga lena lila jagoda joanna kalina karolina kinga lucyna małgorzata marcelina marika marta nina olena pola rita róża sara tatiana tola michał 8 szymon 8 jakub 7 mikołaj 7 bartosz 6 jan 5 kacper 5 mateusz 5 filip 4 antoni 3 maciej 3 marcel 3 paweł 3 piotr 3 tomasz 3 wiktor 3 adrian 2 aleksander 2 franciszek 2 hubert 2 iwo 2 karol 2 olaf 2 oskar 2 adam alan andrzej bartek bartłomiej borys cezary dawid dorian igor kajetan kamil kornel maksymilian marek mariusz miłosz natan oliwier patryk sebastian stanisław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: WnŚ 20.01 Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:19 nie ma genowefy dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: WnŚ 20.01 Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:24 natan pfff ale imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 20.01 Warszawa 21.01.07, 20:13 Zuzanna na pierwszym miejscu - miła odmiana. Ale poza tym ogólnie nudno, miło tylko zawiesić oko na Kajetanie, Antoninie, Róży i Marcelinie. Nie mogę patrzeć na Michała na pierwszym miejscu; czy ci ludzie poszaleli? Polecam Jakuba; to takie piękne imię Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: WnŚ 20.01 Warszawa 21.01.07, 22:59 gabriela się trzyma w czołówce :o/ co to nagle wszyscy mają ten sam pomysł... pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: WnŚ 20.01 Warszawa 22.01.07, 00:01 judytak napisała: > gabriela się trzyma w czołówce :o/ > > co to nagle wszyscy mają ten sam pomysł... > Moze fanki rodziny Borejkow?! Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: WnŚ 20.01 Warszawa 22.01.07, 10:25 szczekuszka napisała: > judytak napisała: > > > gabriela się trzyma w czołówce :o/ > > > > co to nagle wszyscy mają ten sam pomysł... > > > > > Moze fanki rodziny Borejkow?! > ja to mysle na powaznie... Fanki Jezycjady doszly do wieku prokreacyjnego - zobaczcie, ze od niedawna w sumie takie powodzenie maja Gabriela, Ida, Laura, pojawiają się Róże, Łucje i Józinki... Czesciowo toprzypadek, czesciowo efekt stada, ale sama znam kilka inspiracji Jezycjada, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 20.01 Warszawa 22.01.07, 09:29 judytak napisała: > gabriela się trzyma w czołówce :o/ > > co to nagle wszyscy mają ten sam pomysł... Znowu działa ten sam mechanizm - ludzie uciekają od najpopularniejszych imion, ale boją się wychylić, więc w efekcie zostaje im kilka imion na krzyż, które się znów stają najpopularniejsze. Nie ma tu rady - jeśli się nie chce zarazem, żeby dziecko nosiło imię bardzo osłuchane w poprzednim pokoleniu czy imię z pierwszej dziesiątki, trzeba zdecydować się na trochę odważniejszy wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA Re: WnŚ 20.01 Warszawa IP: 81.219.48.* 22.01.07, 09:36 mnie zdziwiło , aż 5 MILEN , mile zaskoczyła LUCYNKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judytak Re: WnŚ 20.01 Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:35 gaudencja napisała: > trzeba zdecydować się na trochę odważniejszy wybór... rzecz nie w braku odwagi, tylko z postawą koncyliacyjną, która już piętnasty rok umożliwia wspólne życie dwojga ludzi o bardzo różnych gustach, za to nie dających się zdominować... (plus inne uwarunkowania) tak dla informacji: moja osobista Gabriela ma już prawie 2 miesiące :o) pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 20.01 Warszawa 22.01.07, 15:47 Judyto, ja nie do Ciebie, bo znam Twoją sytuację - może nie funkcjonowania pzrze 15 lat itd., ale międzykulturową. Ale sytuacja wygląda tak, jak wygląda, tzn. ludzie dowiedzieli się już, że Julia popularną jest, i teraz rzucają się hurmem na następne nieco (ale niewiele) rzadsze imię. Pogratulować osobistej Gabrieli Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: WnŚ 20.01 Warszawa 22.01.07, 21:53 Az 5 Milen??? Mam nadzieje, ze to tylko jednorazowy wysyp Odpowiedz Link Zgłoś