ariana1 28.02.07, 20:29 Chyba mi się podoba A jak wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Ludwik 28.02.07, 20:51 Ludwik - bardzo podoba Ludwika - ogromnie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Ludwik 28.02.07, 21:41 Mi się podoba, ale kojarzy mi się niestety z płynem do naczyń i to trochę mi nie pasuje... hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaakaa Re: Ludwik IP: *.aster.pl 28.02.07, 21:52 Ja mam 2,5 letniego Ludwiczka. Imię jest super! Na naszego malucha mówimy: Ludwiś, Luduś (wymyślił dziadek), Ludek, Ludeczek, Ludzik (wymyślił najstarszy syn), Luduchna (to moje) a czasem nawet Lulu albo Lu. Ludek bardzo lubi swoje imię. Oczywiście, wszędzie jest jedynym Ludwikiem. No i ilu wspaniałych patronów do wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaka5 Re: Ludwik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:56 wczoraj myślałam o tym imieniu) i doszłam do wniosku, że niestety też troszkę kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń, ale można to przezwyciężyć. Ładne imię Ludwiczek ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lib Re: Ludwik 28.02.07, 23:16 Ja też mam Ludka, Ludeczka, Luduszka, Ludzika, Ludzinka, Ludeńka i Luduchnę Ale on jest Ludomirem. A Ludwik - pięknie. lib Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Ludwik IP: *.171.60.146.crowley.pl 02.03.07, 09:32 Skojarzenia z płynem do naczyń skutecznie odstraszają od tego imienia, przynajmniej na mnie tak to działa. Przykro mi. Dee Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ludwik 02.03.07, 12:01 Podoba mi się to imię. Nie kojarzy mi się z płynem do naczyń. Kojarzy mi się za to z chłopcem z bajki "Świat wg Ludwiczka". Tam zdrabniają to imię jako Ludi . Odpowiedz Link Zgłoś