amelia83 10.03.07, 21:12 julia 9 aleksandra 7 zuzanna 7 wiktoria 6 natalia 5 zofia 5 amelia 4 barbara 4 magdalena 4 marta 4 alicja 3 anna 3 kinga 3 maja 3 maria 3 oliwia 3 patrycja 3 agata 2 hanna 2 jagoda 2 karolina 2 lena 2 małgorzata 2 martyna 2 nikola 2 olga 2 weronika 2 andzelika angelika antonina blanka dominika gabriela inka izabela kaja katarzyna klaudia kornelia łucja nela nicola nicole nina paula rozalia róża sandra stella suzanna tola mateusz 11 jakub 10 kacper 6 bartosz 5 szymon 5 bartek 4 filip 4 krzysztof 4 maciej 4 maksymilian 4 mikołaj 4 patryk 3 stanisław 3 aleksander 2 dawid 2 dominik 2 franciszek 2 grzegorz 2 jan 2 leon 2 oliwier 2 piotr 2 sebastian 2 tomasz 2 wojciech 2 adam aleksy antoni artur bartłomiej damian daniel fabian ignacy jerzy jędrzej juliusz kajetan kamil krystian ksawery marcin michał norbert olaf olivier paweł robert tymon witold Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: WnŚ Warszawa 10.03 10.03.07, 21:30 Baśka tak wysoko? Fajnie! I Alicja... A myślałam, że jest ich mniej... (tak ma na imie moja córa). POza tym średnia krajowa bez żadnych zaskoczeń. Chłopaki fajne: Franciszek, Leon, Ksawery i OLAF! A Patryk gdzie sie tak wysoko wdrapał? Wydawało mi sie, że to inna generacja. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10.03 10.03.07, 22:59 Luudzie, co robi tak wysoko Mateusz! Poproszę o więcej Jakubów, jeśli macie do wyboru tylko te dwa imiona. A poza tym jest całkiem fajnie, choć na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że nie ma na czym oka zawiesić. Antonina, Róża, Stella, Blanka, Rozalia, Łucja, Kornelia, Aleksy, Ignacy, Jędrzej, Julisz, Kajetan, Ksawery, Tymon, Witold... Jest co wymieniać Jedna z dziewczynek ma na drugie Lea. Odpowiedz Link Zgłoś