Gość: Tawananna* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:10 Przedstawiam Wam listę imion studentów I roku, zatem rocznik 1987 w większości, jeśli dobrze wyliczyłam. Kierunek zdecydowanie "damski", więc i lista imion żeńskich ciekawsza. Moim zdaniem jest sporo interesujących "jedynek" i lista raczej niebanalna. ŻEŃSKIE 7 Agnieszka 6 Anna 4 Magdalena Marta 3 Izabela Joanna Katarzyna Monika 2 Ewelina Barbara Kaja Małgorzata 1 Ada Agata Aleksandra Alicja Aneta Anita Antonina Beata Daria Dominika Dorota Edyta Iga Ilona Irmina Julianna Justyna Karolina Kornelia Krystyna Liliana Maria Marlena Natalia Paulina Sylwia Teresa Patrycja Róża Zuzanna Żaneta MĘSKIE 4 Michał 2 Bartosz Mateusz 1 Ariel Jerzy Krzysztof Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tami46 Re: Imiona - rocznik 1987 30.05.07, 17:27 Duża różnorodność imion nawet teraz popularnych.Z jakiego regionu sa te imiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Imiona - rocznik 1987 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 17:50 Studenci UAM, więc większość będzie z Wielkopolski, ale rzadkością nie są osoby z lubuskiego, kujawsko-pomorskiego, dolnośląskiego i północnej Polski (od Szczecina po Mazury). Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona - rocznik 1987 30.05.07, 23:41 Aż 2 Kaje! Z jedynek podoba mi się Antonina, Dorota, Krystyna, Teresa i Róża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Imiona - rocznik 1987 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 00:01 Mnie podoba się zwłaszcza Julianna, Kornelia, Irmina. A zdziwiła mnie także Ada, Iga, Antonina, Krystyna, Teresa, Róża, Żaneta - to wszystko rzadkie imiona wśród osób w tym wieku, część z nich dopiero teraz staje się popularna, jak Antonina, Iga, Kornelia czy Kaja właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś