Gość: Ola IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 02.06.07, 15:56 Zaszalałam i kupiłam gazetę Trochę tego jest. Tam gdzie nie ma komentarza - wszystko mi jedno Dziewczynki: Julia x 5 - ileż można? Natalia x 4 - j.w. Zuzanna x 3 - j.w. Daria x 3 Sandra x 2 Weronika x 2 Małgorzata - fajne imię Jagoda Amelia Anna Wiktoria Kinga Martyna Maja Oliwia - o nie! Joanna Aleksandra Matylda Laura Nikola - okropność Ala Iga Karolina Roksana Chłopcy: Kacper x 6 - ileż można???? Oskar x 3 Filip x 3 Jakub x 3 - j.w. chociaż b. lubię to imię Michał x 3 Mateusz x 2 Dominik x 2 Patryk x 2 Mikołaj x 2 - szkoda, bo lubiłam to imię... Jan x 2 Krystian x 2 Szymon Nikodem Bartłomiej - b. ładne Wiktor - j.w. Konrad Dawid Brajan - okropność.... Gracjan Bruno Fabian Paweł Nikodem Krzysztof Kuba Karol Hubert Dominik Piotr Sebastian Aron - hmmmm Igor Adrian Kamil Piotr Łukasz Kamil Hubert Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ Dziennik Bałtycki Pomorze 02.06.07, 16:27 Ucieszyly mnie Matylda, Bruno i Fabian. Tu tez sporo Sandr, nowy boom na to imie? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: WnŚ Dziennik Bałtycki Pomorze 02.06.07, 17:04 Iga. I duzo Darii - od dawna jest taka popularna? Moja kumpela z pokoju tak miała na imie i była jedyna w całym akademiku fotoforum.gazeta.pl/5,2,dlania.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WnŚ Dziennik Bałtycki Pomorze IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 02.06.07, 18:33 Pewnie Alicja, ale wpisane było Ala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Tak OT IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 02.06.07, 18:36 Kiedyś pracowałam w DB i raz mi się zdarzyło robić zdjęcia tym noworodkom. Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się ręce trzęsły A kilka matek ... nie pamiętało jakie wybrało imię dla dziecka. Z emocji pewnie, ale było to śmieszne: Ja- Jak maluch ma na imię? Matka- Jezu... wie Pani co... Nie pamiętam... (po minucie) A! Marta!!! Odpowiedz Link Zgłoś