remigia1 Re: Ulubione nicki 31.08.23, 00:43 Z naszego forum najbardziej podobają mi się nicki takie tak dalenia, który brzmi bardzo melodyjnie (nie, nie jest to podlizywanie się:p), koza_w_rajtuzach i hanna_konstancja_wraca - te są IMO naprawdę kreatywne. Sama myślę nad zmianą nicka z remigia1 na leoncja. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 03.09.23, 15:39 Leoncja - bardzo dźwięczny nick, podoba mi się. Remigia też jest intrygująca, przyjemnie brzmi, za to Remigiusz nie przekonuje mnie jako imię męskie. Również myślę o zmianie nicku na inny, ten był tylko 'roboczy' i znudził mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
addie_la_rue Re: Ulubione nicki 02.09.23, 14:46 Mi ostatnio bardzo spodobał się nick sferoplast. Nie wiem, z czego to wynikło, ale moim zdaniem jest świetny. A poza tym to jeszcze zawsze podobała mi się nazwa gaudencji, Twoja, pluskotko i adalii. Pamiętam, jak byłam małym dzieckiem, to mama mi czytała książeczki z takiej serii "Poczytaj mi, mamo" i w jednej bajce był chory chłopiec, do którego przyleciała biedronka, właśnie adalia decempunctata. — Kto sądziłby, że rzuci tamten świat?! By z innym kimś iść na nowy szlak?/Że spotka kogoś, kto mu powie "tak"? Nie ja! Nie ja! ~Aida i Amneris, "Nie ja" ❤️🩹❤️🔥 Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 02.09.23, 18:48 Zwycięskie nicki na dzisiaj, część 1: 'Szczęśliwa 7' addie_la_rue dasza.dm dierde decadent adalia decempunctata dalenia emnilda.wolna Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 02.09.23, 19:07 Kolejność bez znaczenia Oto kolejna porcja nicków : 'Oczko' - magiczna 21 bez pomysłu odrobinka37 sferoplast zamarzenia kocynder kartoflanka bożakrówka mleczna wyczyny burakota kininini liliowe wzgórze gazeta mi płaci milimoici chemia fizyczna meblościanka_dziadka_Franka szczur modrzewny panipana szczekuszka mysz_kolczasta fiufetka czekoladowe serce Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 03.09.23, 14:53 Ulubione nicki - część 3 : ' Tulisiowe nicki' olinininka olianka tulipanek martuszkaw ponownie pluskotka ponownie fiufetka katarzynkaa patunia13 sabatinka kajotka tarkosia wlekliczka cianka angruszka jestem_nutka n.ataleczk.aa dendruszek barbarita5 omaniuszka blimpka ponownie odrobinka 37 ponownie dalenia polik17 stokrotka_96 lubiee- truskawki lotka76 mama_mamutek adalwinka ponownie kininini theodorka laurelka annthonka Madzia_słonko waniliowa _chmurka oczy tęczy kubus puchatek 18 sashasha kalinka losninos ponownie szczekuszka kropek95 nut_elka kiwka.5 Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 03.09.23, 16:27 'Zaczarowane nicki' : czarodziejka 55 Miss Lucky ( wymiennie także w szczęśliwej 7 ) lukrecja_86 Linna Altair AariciaLouve chayah gaudencja sulika eleftheria sulimira orchidea zapytanna tawananna humbelina lunatica jezabellle manarai barlavento allegra nadeeka remigia1 frezja- finezja likadelia hovawartka 77estera77 piernikowy_ ludzik kaczorynka - też w tulisiowych krzywa.grzywka kamelia ossala śnieżynka - ka - też w tulisiowych białapanda shilla ariana1 cataluna abiela znów fiufetka znów jestem nutka mira flores tallaa mrawka forencja milalips alexandria niwius vinike lirael milamala - też w tulisiowych muezza imogen dlania eudoksja poliksena 1.wetta.1 lelum polelum poziomka 12 florianne aneladgam Izabella mam-a-mam ponownie blimpka reirei tuliiipaniii ( powinna być też w tulisiowych) kanfietka ponownie sashasha ponownie emnilda.wolna. adalwinka mako - jak syrenka Mako z bardzo starych bajek rodziców krimhilda baretka lilianasky anettia kolorowa znów oczy tęczy znów dierde ( kojarzy mi się z Deirdre) znów laurelka helvetica viborada lexi szarrak madzienka - też w tulisiowych uwierz mirando magnolia echo1111 m-ag-i-k 86 dorka illegal_ alien melba flawianna sucielo dolce Vita itsola arabeska eo-wina lidianka-tt lenoula tobiasza coco.coco Odpowiedz Link Zgłoś