Gość: sylwia IP: *.wist.com.pl 24.07.07, 17:13 Moja koleżanka niedawno dowiedziała się, że urodzi bliźniaki. Nie zna jeszcze płci dzieci. Przez moje pośrednictwo chciałaby poprosić o jakieś ładne imiona dla dzieci. Chce też nadać dzieciom podwójne imiona. Chciałaby także żeby te imiona wzajemnie się uzupełniały tak jak np. Piotr i Paweł. Jeżeli możecie pomóżcie. Z góry dziękuję w imieniu koleżanki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sucielo Re: Imiona dla bliźniaków 24.07.07, 18:11 Jan i Michał Mateusz i Mikołaj Stanisław i Antoni Ksawery i Leon Aleksander i Wiktor Witold i Wojciech Klara i Alicja Hanna i Antonina Izabela i Jagoda Matylda i Iga Stanisław i Hanna Bruno i Antonina Ignacy i Zofia Tomasz i Anna Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona dla bliźniaków 24.07.07, 19:09 I tak nikt nie lubi mojego ulubionego zestawu, więc prosze: Judyta i Julita Joachim i Julian Judyta i Joachim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: Imiona dla bliźniaków IP: *.elpos.net 24.07.07, 19:48 Jacek i Placek Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Imiona dla bliźniaków 24.07.07, 21:32 Adam i Wojciech Leonard i August Krystian i Kryspin Franciszek i Fryderyk Stanisław i Antoni Lilianna i Kalina Anna i Katarzyna Zofia i Hanna Konstancja i Ludwika Jan i Małgorzata Adam i Ewa Mikołaj i Hanna Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: Imiona dla bliźniaków 25.07.07, 16:16 Moja propozycja to: Anastazja-Konstancja Kaja-Maja Hanna-Zuzanna Judyta-Jowita Melania-Matylda Nadia-Nina Mikołaj-Maksymilian Gracjan-Olivier Bruno-Beniamin Amadeusz-Tymoteusz Alan-Fabian Ignacy-Emanuel Anastazja-Amadeusz Zuzanna-Beniamin Nadia-Olivier Kaja-Alan Fabiola-Fabian Judyta-Ignacy Matylda-Maksymilian Maja-Bruno Konstancja-Gracjan Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Imiona dla bliźniaków 25.07.07, 16:19 Jaś i Małgosia Ala i Ola Adam i Ewa Piotr i PAweł Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Imiona dla bliźniaków 25.07.07, 20:30 Przepiekny zestaw, który odkryłam tu na forum: Klara i Zachary. Inne propozycje, ktróre mi się bardzo podobaja: - Wikotr i Olgierd - Konstancja i Klementyna - Róża I Laura - Róża i Jeremi - Filip i Laura - Maurycy i Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Imiona dla bliźniaków IP: *.wist.com.pl 25.07.07, 22:16 dziękuję w imieniu koleżanki za propozycje imion. bardzo spodobał jej się zestaw Laura i Filip. prawdopodobnie dzieci będą odmiennej płci więc pewnie ten zestaw się przyda. rozmyśla jeszcze nad drugimi imionami dla Laury i Filipa. czekamy na jeszcze inne propozycje. dziękuje z góry za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona dla bliźniaków 25.07.07, 22:19 Do Laury powinien być modelowo Filon, jeśli imiona mają sie uzupełniać Odpowiedz Link Zgłoś