Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:40 Witajcie. Przedstawiam dzieciaczki: Dziewczęta: Julia - 8 Karolina - 4 Alicja - 3 Weronika - 3 Zofia - 3 Klaudia - 2 Agata - 2 Zuzanna -2 Oliwia -2 Aniela Amelia Beata Emma Hanna Joanna Jessika Justyna Kinga Laura Martyna Marta Maja Michalina Maria Magdalena Nicola Nadia Patrycja Polonia Sylwia Viktoria Vanessa Wiktoria Chlopaczki: Jakub - 4 Michał - 4 Hubert - 3 Maksymilian - 3 Mateusz - 3 Szymon - 3 Tomasz - 2 Fabian - 2 Oskar - 2 Nikodem - 2 Stanisław - 2 Adam - 2 Patryk - 2 Mikołaj - 2 Kacper - 2 Dominik - 2 Antoni Aleks Aleksander Bartosz Cyprian Eryk Jan Juliusz Kamil Konrad Marcin Maciej Natan Oliwier Paweł Rafał Wojciech Wiktor Xawier Napiszcie Wasze opinie. Imionka drugie dodam jutro . Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. 03.09.07, 16:42 Polonia to żart czy pomyłka (Apolonia). Emma śliczna, próbuję ją podsunąć ciężarnej kuzynce Odpowiedz Link Zgłoś
mama_4 Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. 03.09.07, 17:02 Też mnie "wcięła" ta Polonia. I pozytywnie zaskoczyła Emma i Cyprian. Ale Jakub z Julią i Karoliną jak widzę niezniszczalni... Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. 03.09.07, 18:32 Podoba mi się Weronika, Hanna, Aleksander, Eryk i Wojciech. I nawet Sylwia jest Polonia? Zdziwiłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:34 Polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. 03.09.07, 20:39 Polonia?? Jessika? Viktoria? 4 Karoliny! Podobają mi się Michalina i Juliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. 03.09.07, 22:49 Powalił mnie Xawier, zaskoczyło 2 Fabianów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:32 Mnie tez ta Polonia zaskoczyła. Nie podoba mi sie Sylwia. Zaskoczyly 4 Karoliny. Beata i Emma (pozytywnie). Jessika, Viktoria,Vanessa na duuuuży minus. Cieszy mnie Cyprian, Natan, Juliusz. Xawier powala (na nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Drugie imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:36 Nie ma duzo podwojnych imion, ale : Weronika Wiktoria Bartosz Marian Zofia Hanna Julia Maria Zofia Maria Antoni Jan Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Drugie imiona 04.09.07, 11:13 Weronika Wiktoria wydaje się być częstym zestawem - spotkałam się już kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Drugie imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:37 abiela napisała: > Weronika Wiktoria wydaje się być częstym zestawem - spotkałam się już kilka raz > y. Ja rowniez juz kilka razy slyszalam o takowym zestawie. Nie powiem,zeby mi sie jakos szczegolnie nie podobal,ale te dwa imiona sa tak czesto nadawane,ze gdy są zestawione razem mam wrazenie jakby rodzice nie mieli pomyslu na drugie imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Pominęłam Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:37 Do chłopców dopiszmy jeszcze Przemysława. Pominęłam, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania34 Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:27 Cześć, chciałabym spytać się, dlaczego sympatią kilku z Was cieszy się Emma, zaś inne "importy" z zagranicy uważacie za mocno rażące? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: WnŚ Trojmiasto. Dz.Bałtycki 1/2.09. 04.09.07, 10:58 Emma nie jest importem, tylko posiadającym świętą patronkę imieniem występującym w Polsce od bardzo dawna. Odpowiedz Link Zgłoś