assiia 09.07.03, 18:30 Moj synek ma na imie Gabriel,niestety nigdy nie znalam nikogo o tym imieniu.Zastanawiam sie czy sa jakies cechy charakteru charakterystyczny dla tego imienia? Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka10 Re: Gabriel? 09.07.03, 21:21 www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=gabriel&pol=R2FicmllbA== Tu sobie poczytaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Gabriel? 10.07.03, 12:35 Czesc ! Cech charakteru nie znam . Ale samo imie podoba mi sie . Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Gabriel? 10.07.03, 14:25 Nie znam nikogo o tym imieniu, ale bardzo mi się podoba. Źeńska forma również ! Pozdrawiam ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Gabriel? 10.07.03, 22:14 Zdecydowanie bardziej podoba mi się Gabriela. Odpowiedz Link Zgłoś
agaper Re: Gabriel? 29.07.03, 20:46 Gabryś to najlepszy uczeń w mojej klasie , przez 4 lata liceum był prymusem i super zdał maturę .I jeszcze świetnie tańczy! jest też bardzo wrażliwym młodym mężczyzną Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gabi22 Re: Gabriel? 30.07.03, 22:11 To ja, Gabrysia. Co prawda dziewczyna, ale chyba fajniutka (tak mówią). Jestem osoba bardzo upartą (hmmm, zodiakalny Baran), ambitną, niesamowicie wrażliwą i uczuciową. To tal ogólnie. Mój mąż i koledzy w pracy mówią do mnie Gabciu, Gabcioku, Gabcioczku. Poza tym jakiego mam patrona (no i Twój synek) - samego Archanioła Gabriela. Nie mogliśmy lepiej trafić. Ucałowania dla mojego imiennika. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.9 Re: Gabriel? 01.08.03, 09:37 Mam córeczkę Gabrysię ,jest kochana ,uparta i będzie z niej chyba niezły ananas,już pokazuje różki a ma dopiero 22 miesiące .To piękne imię zarówno żeński jak i męski odpowiednik , a co najważniejsze jak sama zauważyłaś jest "nieoklepane" jak inne imiona.Pozdrawiam. Marta. Odpowiedz Link Zgłoś