wsaq2 03.10.07, 21:16 Tak wybraliśmy. Co Wy na to? Wprawdzie to wersja dopiero "robocza", ale mam nadzieję, że tym razem się uda i zostanie. Za pierwszym razem, dzień przed porodem mąż był gotów nawet błagać, żebym tylko nie upierała się na Karola...nie uparłam się aż tak bardzo jest - Ignacy Karol) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gracja Re: Juliusz Mikołaj IP: *.chello.pl 03.10.07, 21:32 Wprawdzie bardziej podoba mi sie Julian, ale zestaw całkiem ładny, oryginalny i nie oklepany Ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Juliusz Mikołaj 03.10.07, 21:48 Bardzo ładny zestaw (zdecydowanie wolę Juliusza od Juliana). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Juliusz Mikołaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:37 Mnie bardzo podoba sie ten zestaw imion Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Juliusz Mikołaj 04.10.07, 20:49 jej bardzo podoba mi się pierwsze imię twojego starszego synka Ignaś - Ignacy (; co do Juliusza osobiście wolę wersję Julian ale podoba mi się i pasuje do imienia brata (: Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Juliusz Mikołaj 04.10.07, 21:01 Mnie się też bardziej podoba Julian niż Juliusz. Ale twoja wersja jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś