Gość: Dee Re: Balbina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 14:54 Tak sobie, kojarze z gąską Balbinką. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Balbina 13.11.07, 15:23 Bardzo mi się podoba. Albo na forum, albo na jakimś blogu udziela się mama Balbinki, zwanej Balbusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Balbina IP: *.nat.tvk.wroc.pl 13.11.07, 16:48 Podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: Balbina 13.11.07, 17:19 Nie jest złe, ale ostrzegam - moja szwagierka ma tak na DRUGIE i nienawidzi tego imienia... Dla mnie nie takie złe... ale uważaj, żeby dziecku krzywdy nie zrobić (dzieci niestety wyśmiewają osoby o nietypowych imionach) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Balbina 13.11.07, 17:51 slimakpokazrogi napisała: uważaj, > żeby dziecku krzywdy nie zrobić (dzieci niestety wyśmiewają osoby o > nietypowych imionach) Nie potwierdzam, a znam kwestię z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Balbina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 12:26 Nie! To imię jest wyjątkowo często ośmieszane, kojarzy mi się z gęsią i pyzatą grubą dziewuszką. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Balbina 15.11.07, 01:52 Dla zagorzałych amatorów, do których się nie zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisly Re: Balbina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 10:00 Nie przemawia do mnie, nie dostrzegam jego uroku jeśli takowy istnieje. Za to skojarzenia z gąską nasuwają się automatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Balbina 16.11.07, 10:55 Z gąską mi się nie kojarzy. Znam kózkę o tym imieniu ale to miłe skojarzenie. Natomiast zdecydowanie kojarzy mi się przede wszystkim z moja koleżanką, która imię Balbina nadała sobie przy bierzmowaniu . Sama bym nie dała tak córce na imię ale jest sympatycznym imieniem ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rillia Re: Balbina 16.11.07, 12:20 Gdy sie dowiedziałam, że koleżanka chce tak nazwać córcie to zrobiłam oczy jak 5-złotówki. Ale teraz bardzo mi sie podoba. Balbinka, Balbusia, Bunia Słodko i naprawdę fajnie sie kojarzy. Nie przejmowałabym się dziećmi, bo one sa w stanie każde imię przekręcić. Np Sara - Sra. Sama się staram przekonać męża aby nadać imię córce Bibianna zamiast Bianki. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Balbina 17.11.07, 21:44 rillia napisała: > Sama się staram przekonać męża aby nadać imię córce Bibianna zamiast Bianki. Trzymam kciuki za Bibiannę! Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Balbina 17.11.07, 09:48 Nie bardzo. Kojarzy mi się z jakąś starą ciotką. Odpowiedz Link Zgłoś