Gość: izka25 IP: *.kalisz.mm.pl 29.12.07, 13:44 Juz nie długo moj skarbek pojawi się na swiecie a ja nadal mam dylemat co do imienia... Jakie imię jest waszym zdaniem ładniejsze Marcel , czy moze Adrian ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: Marcel czy Adrian ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 14:10 Marceli z "i" na końcu. A jeśli chcesz imię bez "i", to bardzo polecam imię Kornel. Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Marcel czy Adrian ?? 29.12.07, 21:52 Adrian, Marcel(i) wcale mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Marcel czy Adrian ?? 29.12.07, 23:05 A ja mam wlasnie synka MArcela bez "i" na koncu i tak mi sie podoba a teraz za 2 mies bede miala drugiego i chce mu dac Adrian. Takze oba imiona sa ladne jak dla mnie. Ale moj syn Marcel proponuje mi stale i nieustanne Antoni dla drugiego. Ale sie nie skusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łucja Re: Marcel czy Adrian ?? IP: *.202.223.85.sovam.net.ua 30.12.07, 11:53 Obydwa imiona ładne,choć Adrian mnie się trochę bardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś