Gość: manipulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 20:40 zastanaiam się nad tymi dwoma imionami...chce żeby brzmiało tak dostojnie jak z wyższych swer wydaje mi sie że oba zapeniłyby mojej córeczce dobry strat w życie powiedzcie które piekniejsze wiem że ciezko wybrac ale plisss postarjacie sie cos pomóc!!??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igasiaa Re: Samanta czy Sofia? 23.02.08, 20:41 Sofia? W Polsce chyba Zofia... Samanta odpada. Już lepsza ta Zosia... Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Samanta czy Sofia? 23.02.08, 21:08 Ani jedno, ani drugie! Zresztą to nie imię zapewnia dziecku w życiu powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Jak dla mnie to troll. 24.02.08, 07:34 Też mam takie odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: Jak dla mnie to troll. 24.02.08, 08:52 i to w dodatku mało wysublimowany Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak dla mnie to troll. 24.02.08, 13:23 co zresztą widać po podpisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manipulator Re: Jak dla mnie to troll. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:40 co to znaczy Troll?? to ajkies imię??? Zoska to okropne imie Sofia brzmi jka gwiazda filmowa np. Sofia Loren albo Samanta jak ta piosenkarakaa. chcialm zapytac które się wam wydaje bardziej wytworne a nie o jakies inne propozycje...zreszta co to za imie dla dziweczynki Troll..jakis bezsesn Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Jak dla mnie to troll. 24.02.08, 19:42 Proponuję na tym zakończyć dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Samanta czy Sofia? 24.02.08, 20:32 wyższych SWER??? No, to już wiadomo z jakich będzie pochodziła przyszła Samanta czy inna Wanesa... Odpowiedz Link Zgłoś