Dodaj do ulubionych

Ponoć to autentyk

04.05.24, 13:16
Następy chory na zapalenie płuc?
twitter.com/i/status/1786708670237057235
Moja żona Sofia
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Ponoć to autentyk 04.05.24, 14:38
      Jak piszą media te nie sprzyjające Tuskowi wPolityce to symuluje. Już niedługo cudowne uzdrowienie bo spotkanie z Urszulą. Ile hejtu spadło na Ziobrę choć chłop chory.
      • hrasier_2 Re: Ponoć to autentyk 04.05.24, 19:59
        No długo twój wątek o opłatach badań technicznych nie poleżał. Główna przyczyna to chamskie wpisy takich jak szwambuch i pozostałych.
        • negativum Re: Ponoć to autentyk 04.05.24, 22:19
          hrasier_2 napisał:

> No długo twój wątek o opłatach badań technicznych nie poleżał. Główna przyczyna
          > to chamskie wpisy takich jak szwambuch i pozostałych.

Nie wiem.
          Rzadko dzwonię, ale jak już dzwonię to gadam 30-90 min. Teraz rozmawiałem 75 min z kumplem. Kumplowi uwalili grant narodowy. Jednak dalej startujemy do dwóch grantów UE. W czerwcu wysyłam swój do NCN i tak to się kręci. Nie mamy problemów, by rozmawiać o finansach. Ogólnie nie ma u nas problemów. UE dostaniemy, bo pisano do nas byśmy wystartowali. Grant unijny to takie na otarcie łez. Masz środki na badania (stanowisko kosztuje 4000 € za godzinę, na komunikację, diety i opłatę wszystkiego. Jeden wypad to koło
          675000 €. Taki tygodniowy. Takie są nakłady na naukę w Świecie. Kumpowi uwalili 1.5 mln zł na 3 lata, za rządów PO.
          Jak dam się nam scalić beam time to 2 tygodniowy nasz wyjazd będzie kosztował ca. 1 350 000 €. Jak nie, to też tyle samo. Ale stracimy 2 dni na próżno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka