Gość: mother :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:50 Które dla córki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DW Re: Konstancja czy Klementyna? IP: *.mpips.gov.pl 29.04.08, 09:08 piękne oba, równeż moje typy, ale chyba jednak Konstancja; Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Konstancja czy Klementyna? 29.04.08, 09:18 ojej, no to mi dałaś zagwozdkę oba prześliczne... Konstancja ma chyba więcej zdrobnień, więc... Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Konstancja czy Klementyna? 29.04.08, 11:26 Te oba sa bardzo ładne.Wybieraj! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Konstancja czy Klementyna? 29.04.08, 17:38 Trudny wybór. Wybrałabym Klementynę, aby móc w przyszłości nazwać syna Konstantym. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Konstancja czy Klementyna? 29.04.08, 17:49 > Trudny wybór. Wybrałabym Klementynę, aby móc w przyszłości nazwać syna Konstant > ym. A ja wybrałabym Konstancję, żeby syna nazwać Klemensem . Oba imiona fajne, chociaż mi się Klementyna kojarzy z klementynką- mandarynką i przez to jednak skłaniałabym się ku Konstancji. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Konstancja czy Klementyna? 29.04.08, 22:58 Trudny wybór. Może Klementyna? Odpowiedz Link Zgłoś
olutka75 Re: Konstancja czy Klementyna? 30.04.08, 15:44 Moja córa to Konstancja (13 m-cy)..tez miałam dylemat, powiem ci, ze tez brałam pod uwagę Klementynkę, no i jeszcze Antoninę i Kornelię..Oba imiona są śliczne, więc mozesz sobie zrobić losowanko..Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Konstancja czy Klementyna? 30.04.08, 17:04 Klementyna. Konstancja jakoś w ogóle mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Konstancja czy Klementyna? 30.04.08, 19:26 Bardziej podoba mi sie Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mother :D Re: Konstancja czy Klementyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:25 Ja się bardziej skłaniam ku Konstancji, ale też nie wiem. Nie mogę się zdecydować. Mąż też nie ma zdania, tu też zdania są podzielone i jestem w kropce... A jak na drugie dla tych dwóch imion? ( Nie chcę imienia starodawnego). Pomóżcie mi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Konstancja czy Klementyna? 30.04.08, 22:47 Klementyna Klementyna Anna Klementyna Maria Klementyna Irena Klementyna Róża Klementyna Idalia Klementyna Rozalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika1705 Re: Konstancja czy Klementyna? IP: 212.183.134.* 01.05.08, 14:33 stanowczo Klementynka....moja coreczka bedzie tak mila na imie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Konstancja czy Klementyna? 01.05.08, 18:08 Konstancja podoba mi sie tylko w pełnej formie. Żadne ze zdrobnień jakoś do mnie nie przemawia ;-( Klementyna...kojarzy mi się z gatunkiem mandarynek choć mam daleką kuzynkę, która owo imię nosi Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Konstancja czy Klementyna? 03.05.08, 01:15 Piękne imiona! Również nie mogłabym się zdecydować hmm ... Stawiam na Klementynkę! Odpowiedz Link Zgłoś