basia1973 26.09.03, 22:55 nasz synek odziedziczył to imię po pradziadku, i jestem z niego bardzo zadowolona,starsze dziecko to Matylda i imieniny mają w ten sam dzień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemur_ks Re: Leon co wy na to??? fajnie 20.12.03, 14:09 Baaaardzo mi się podoba. Nawet obstawałam przy tym imieniu , ale mąż nie zgodził się na nie - a w tej chwili mówi, że gdy urodzi się nam następny syn - bedzie LEON! Ach te chłopy zmienne są !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maknop Re: Leon co wy na to??? fajnie 20.12.03, 15:15 a ja bede mial małego Leonarda... bardzo podobne imie, aczkolwiek widze ze reakcje sa zesto co najmniej dziwne...a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
maknop leonard? 20.12.03, 15:18 a ja bede mial małego Leonarda... bardzo podobne imie, aczkolwiek widze ze reakcje sa zesto co najmniej dziwne...a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: leonard? 21.12.03, 13:15 Czesc ! Tu w Niemczech Leon jest popularnym imieniem i dobrze sie slyszy. Leonard tez mnie sie podoba . Ale w lipcu przyjdzie moj skarb na swiat -mam nadzieje ,ze to dziewczynka ale jak nie to na liscie na gorze stoi LENNART -tez pokrewne od tych dwoch.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś