Gość: Pola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:14 Zależy mi na imieniu o popularności porównywalnej z popularnością Juliusza... Czy macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sahara77 Re: Rodzeństwo dla Juliusza IP: *.chello.pl 25.07.08, 14:23 DZiewczynka: Oktawia Gloria Berenika Waleria Felicja Aurelia Chłopiec: Emil Fabian Kryspin Oktawian Cyprian Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Rodzeństwo dla Juliusza 25.07.08, 18:36 Melania Irena Judyta Cecylia Łucja Walery Leonard Florian Witosław Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Rodzeństwo dla Juliusza 25.07.08, 21:58 dziewczynka: Eliza Cecylia Joanna Kalina Kornelia Nina Rozalia chłopiec: Jacek Jerzy Klemens Kornel(iusz) Albert Cyryl Cyprian Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: Rodzeństwo dla Juliusza 25.07.08, 22:27 wg mnie do Juliusza pasuje Kornel ;-p i Liliana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariella Re: Rodzeństwo dla Juliusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 10:37 Cezar! Albo innymi cezarami by, poleciala. Np Hadrian, Oktawian, Klaudiusz etc. Niech juz obaj maja takie krolewskie imiona. Analogicznie dla dziewczynki - moje ulubione - Liwia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Rodzeństwo dla Juliusza 26.07.08, 12:18 W Warszawie imiona najbliższe Juliuszowi na zeszłorocznej liście nadań - od popularniejszych o 10 nadań do mniej popularnych o tyleż samo - to np.: Róża Kornelia Kaja Krystyna Anastazja Diana ---tu jest miejsce Juliusza--- Teresa Irena Julianna Rozalia Janina Elżbieta Jadwiga Iwo Jeremi Ksawery Stefan Błażej Witold ---tu jest miejsce Juliusza--- Emil Cyprian Samuel Jędrzej Gustaw Kazimierz Konstanty Józef Maksym Marceli Ernest Pozdrawiam g. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwo dla Juliusza 29.07.08, 13:18 Nie mam słownika na podorędziu ale podam imiona raczej rzadkie: Berenika Cecylia Leon Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rodzeństwo dla Juliusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 23:30 ja też jestem za Cezarym! dla dziewczynki Marcjanna Odpowiedz Link Zgłoś