lemur_ks 11.10.03, 22:15 A jak Wam się kojarzy imię Seweryn ? - bo mnie muszę przyznać , że dość miło i przyjemnie. pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Seweryn 12.10.03, 16:33 Czesc ! Mnie to imie bardzo sie podoba.I chyba jest nie za czesto spotykane a jednak bardzo oryginalne. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Seweryn 13.10.03, 10:06 Nawet ładne, oryginalnie brzmi. Kojarzy mi sie z aktorką Marysią Seweryn. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Seweryn 13.10.03, 22:03 a mi się kojarzy z Sewerynem Krajewskim i smutnym przebojem "Anna Maria" Odpowiedz Link Zgłoś
beak3 Re: Seweryn 24.10.03, 21:21 A mi sie kojarzy z moim synkiem, który ma na imię Seweryn. To prawda, ze imię jest rzadkie, ale bardzo dobrze przymowane. Pozdrowienia Bea Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Seweryn 18.01.04, 15:27 Mnie tez sie to imie podoba. Ma cos w sobie pogodnego. Idealnie pasuje dla doroslego jak i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina04 Re: Seweryn 24.01.04, 23:31 Mi się nie bardzo podoba; kojarzy mi się z oryginalnością w stylu Andżeliki i Sandry. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Seweryn 05.04.04, 14:17 Hej Spotkalam ostatnio malego Seweryna. Mial moze dwa latka. I jakas dziewczynka zwracala sie do niego:"Sewerynku". Zastanawialismy sie z moim chlopakiem, co sadzimy na temat tego imienia i uznalismy, ze jest dosc oryginalne. Znalam kiedys Seweryna, ale na niego wszyscy mowili- Serek. To zdrobnienie, mnie sie nie podoba. Ale imie jest ok, chociaz nie dalabym tak dziecku na imie, zupelnie nie w moim guscie! Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Seweryn 05.04.04, 14:31 Mnie się kojarzy z Sewerynem Krajewskim - bardzo dobrze. I z bohaterem cyklu Sf "Księga Nowego Słońca" (Gene Wolfe - polecam z całego serca ), Severianem. To już mniej sympatycznie, bo z zawodu był katem Odpowiedz Link Zgłoś