Gość: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 08:20 co sądzicie o tym imieniu? często jest w Polsce nadawane? są jakieś problemy z jego nadaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aire Re: Ana - opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 09:36 W Polsce jest Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Ana - opinie? 19.09.08, 09:40 Ładne. Nie wiem, jak z nadaniem, ale na pewno musisz się liczyć z tym, ze będzie przekręcane... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ana - opinie? 19.09.08, 13:47 ...i to być może w sposób bardzo wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aire Re: Ana - opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 09:49 Przecież to jest hiszpański odpowiednik imienia Anna, tak jakbyś chciała zarejestrować kogoś jako Pablo zamiast Paweł. IMHO nikt ci tego nie zarejestruje. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Ana - opinie? 19.09.08, 13:01 "Księżniczka Ana" to bóstwo anorektyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymianek21 Re: Ana - opinie? IP: *.chello.pl 19.09.08, 14:41 Cześć! mój znajomy zakochany w filmach Carlosa Saury nadał swojej pierwszej córce imię Ana a druga córka to Elisa przez "s" tak jak jest w Hiszpanii. Obie urodziły sie na początku lat 90-tych. Wiem ze miał klopoty z rejestracją i musiał pisać jakieś uzasadnienia, ale w końcu zgodzono sie na taka pisownię. Niestety Ana kojarzy mi sie żle -wybrałabym co innego! Odpowiedz Link Zgłoś