Gość: Magdalena :) IP: *.tevema.com.pl 25.09.08, 15:03 umówiliśmy sie z mezem, ze ja wybieram imie dla chłopca, a On dla dziewczynki. MAz wybrał: Mariannę lub Aleksandra. Natomiast ja nie moge sie zdecydowac, moze Wy mi cos podpowiecie? Wybieram pomiedzy: Borysem, Kajetanem, Gabryjelem oraz Igorem. Które jest naj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccellino Re: tak więc, które? 25.09.08, 15:12 Żadne mi się nie podoba, ewentualnie Igor może być. Gabryjela Ci nie zarejestrują, tylko Gabriela. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: tak więc, które? 25.09.08, 15:17 Kajetan. Wyraźnie dalej Gabriel. Igora i Borysa bym odrzuciła. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: tak więc, które? 25.09.08, 15:38 Kajetan- zdecydowanie.Pozostałe nie podobają mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: tak więc, które? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 15:49 nr 1 - Kajetan nr 2 - Gabriel (taka pisownia) Borys, Igor - nie Odpowiedz Link Zgłoś
solveiga1 Re: tak więc, które? 25.09.08, 16:55 Z podanego zestawu: Kajetan, potem Igor Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: tak więc, które? 25.09.08, 17:23 Kajetan. Gabryjel odpada, bo nie ma takiego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: tak więc, które? 25.09.08, 19:39 Gabriel Borys Igor Kajetan w takiej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: tak więc, które? 25.09.08, 22:42 Na pierwszym miejscu Kajetan. Ale bez entuzjazmu. Na drugim miejscu Borys. Potem długo, długo nic. Igor, Gabriel. W ogóle Gabriel jest jednym z najmniej przeze mnie lubianych imion (nie-)męskich. Strasznie, ale to strasznie kojarzy mi się z Gabrysią. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Borys... 25.09.08, 22:53 Właściwie, jeśli chodzi o brzmienie, Borys podoba mi się bardziej, niż Kajetan. Ale odradzałabym ze względu na brak tradycji tego imienia w Polsce, tudzież oczywiste skojarzenia z naszym wschodnim sąsiedztwem. No chyba, że jesteście fanami kultury rosyjskiej i o to właśnie wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: tak więc, które? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 19:38 IGOR reszta brzydka ewelntulanie kajetan Odpowiedz Link Zgłoś