sandra75 18.10.03, 00:10 Napiszcie co sadzicie o imieniu Nadia. Zastanawiam się, czy nie nazwac tak mojej córeczki, która wkrótce przyjdzie na świat. Czy nie jest troche udziwnione? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Nadia ? 19.10.03, 12:34 Wątek o imieniu Nadia już pojawił się tutaj. Wg mnie to imię jest bardzo ładne i wcale nie udziwnione. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: Nadia ? 19.10.03, 18:07 moja Emilka miala byc Nadia ale jakos mi to nie pasowalo.Poszlam na kompromis zmezem i Nadia dostala na drugie imie Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Nadia ? 20.10.03, 10:49 Wydaje mi się , że Nadia to skrót od Nadieżda, czyli Nadzieja. Mnie się akurat nie podoba, ale jest już od kilku lat nadawane w Polsce, więc nie będzie brzmiało dziwnie Pozdr Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Nadia ? 20.10.03, 10:54 Mi sie bardzo podoba i nie wydaje mi sie za bardzo udziwnione. Tu w Niemeczech jest dosc popularne ale pisze sie Nadja. Mi osobiscie Nadia podoba sie o wiele bardziej. Mysle, ze mozesz spokojnie tak nazwac corcie! Ania Odpowiedz Link Zgłoś