nastka_19 23.01.09, 22:54 dzisiaj na oddziale leżała mamusia, wczoraj urodziła bliźniaki Huberta Bartłomieja Hannę Jaśminę mnie osobiście ten zestaw bardzo przypadł do gustu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Hubert i Hanna 23.01.09, 23:00 Nie jestem stuprocentowo przekonana do Hanny, od kiedy okazało się, ze wszystkie starsze znajome Hanki są Annami... Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 12:06 Właśnie, ja także spotykam Hanki, będące Annami. Nawet w rodzinie mam taką Hankę nie Hankę. Choć nie są to moje ulubione imiona, to zestaw bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 13:52 Hankę stuprocentową - toż dodawanie "H" przed "a" było bardzo częstym zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 09:34 wolałabym, żeby kolejność imion w obu wypadkach była odwrotna, ale i tak jest ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 15:18 a mi się te imionka strasznie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pa Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 16:17 Też nie jestem fanką Hanny, ale w takim zestawie bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 17:35 Nie lubię jak dzieci mają imiona na tą samą literę, dlatego średnio mi się podoba ten zestaw dla rodzeństwa; natomiast osobno bardzo mi się podoba Hanna Jaśmina, bo oba te imiona są piękne, a w odwrotnej kolejności byłoby jeszcze ładniej. Nie jestem natomiast przekonana do chłopięcych imion. Na pierwszy rzut oka brzmi ok, ale ja niedawno poznałam pewnego Huberta, który mi strasznie obrzydził mi imię, chociaż kiedyś je bardzo lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Hubert i Hanna 24.01.09, 19:49 o, ja tak samo: Hanna Jaśmina super, ale brat już nie tak ładnie. Jak już musiało być na H, dałabym Hieronim Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Hubert i Hanna 25.01.09, 01:57 Nie przekonuje mnie ten zestaw. Za dużo tego "h". Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskookarehabilitantka Re: Hubert i Hanna 25.01.09, 19:07 Huberttakie meskie imie..a Hanna-moja pannica o tym imieniu za cchwilke skonczy 15 latHaneczka,Hanusia..nawet Hanka-brzmi dużo lepiej niz oklepana ANKA...a dawniej H dodawano do wielu wyrazow i imion stad starsze Hanie sa Annami dziś juz rożnicuje sie te imiona..pozdrawiam wszystkie mamy...(moja Hanka -to czysta Bielicka-gaduła) Odpowiedz Link Zgłoś