Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkalyscie!

• noemip Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 31.08.05, 12:52
      Sławomir Budda
      Alfons Adolph

właściciele nadmorskich pensjonatów

big_grinDD
    • bodomlake Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.09.05, 00:32
      Jadwiga Kotlet-Żylasty tongue_out
    • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.09.05, 23:59
      Nicola Dziuda - dzis w Wnś
      • ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.09.05, 15:52
        Donata Pysk - koleżanka z liceum mojej mamy.
        • ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.09.05, 15:54
          Bartłomiej Brbć-Krcha (pierwszy człon bez samogłosek) - kolega mojej siostry z
          liceum - pół-Jugosłowianin (wtedy jeszcze Jugosłowianin)
          • kokons Re: Cudny Celestyn:) 15.09.05, 12:06
            Kolegaz pracy mojej mamysmile
          • kokons Re: Aretuza Folfas:))) 15.09.05, 12:06
            Kolezanka mojego meza z LO
    • vivyan Własnie zobaczyłam... 15.09.05, 15:53
      ..... na plakacie wyborczym.Moim zdaniem hicior.Uwaga.

Beatrix Piszka

!!!!!!!!!!!!!!
      smile
    • tu.acha Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.09.05, 17:22
      Jadwiga Kuraho-Skraho (lub przez ch-nie pamietam)
      Róża Kiełbasa
      i jakaś pani o nazwisku Ruchajło-Oblizajek
      no i Jerzy Maria Jurek
    • jo_ka7 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.09.05, 17:53
      Jan Maria Rokita
      dr Ruchalski - lekarz. Niestety nie wiem jak ma na imię.
      Tekla Pielucha - dawna sąsiadka mojej cioci

• ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.09.05, 10:08
        Waltraud Kokolus - to dalszy ciąg z bazy danych w mojej b. pracy
        • maadga Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.09.05, 10:19
          Z życia.. Spotkało się dwóch Panów sytuacja poważna załatwianie spraw
          służbowych i się sobie przedstawiają nawzajem.
          -Nicpoń..
          -Małolepszy
          smile
    • natalka85 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.09.05, 15:46
      śp. Nadzieja Nieduża, sąsiadka mojego taty z dzieciństwa.
    • bebe20051 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.09.05, 21:44
      Tomjeszcze nic moja koleżanka uwaga JAGODA MARCHEWKA -to dopiero musi boleć
      • venti1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.05, 12:08
        Poprosilam interesantkę o nazwisko i imie, odpowiedziała Hulajpole. Imienia nie
        dosłyszałam bo pęklam ze smiechu.
        • ola75 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.05, 12:37
          A ja mam kolegę Emanuela Rogera Brzuszka hihihi i Mariusza Wyrucha

Ola
          • saan1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.05, 14:34
            Ja spotkałam się w TV z zestawem: Żelisław Żyrzyński (chyba tak się to pisze. A
            kiedyś z centrali handlu zagranicznego (były takie!) jechało w delegację trzech
            panów o nazwiskach: Bąk, Trzmiel i Motyl.
            • kanoko Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.09.05, 15:33
              Arletta Nerka - ze studiów, pracownica jednej z katedr
              Marek Skorek - sąsiad z dzieciństwa
              Adam Damski - z podstawówki
              Klient mojego taty miał na nazwisko Kazirodek a u mojej koleżanki w pracy były
              panie Ewa Boczek i Katarzyna Bułka
              • bodomlake Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.10.05, 11:14
                ja znałam Olgę Marek, a mój ojciec miał znajomą:Jadwiga Żylasta-Kotlet.
                • Gość: dropsiara Dolores Miednica IP: *.mp1.dr.home.nl 05.10.08, 01:44
                  • a_weasley Królowa Bona umarła 05.10.08, 17:53
                    Dropsiara napisała:

> Dolores Miednica

Litości. D.M. pojawiła się nie tylko na tym forum, ale wręcz w tym wątku. Już cztery lata temu...
                    • myszka_1405 Re: śmieszne :D 06.10.08, 07:26
                      a u mnie w szkole podstawowej, w kronice szkolnej widniala osoba o dziwnym zestawieniu : Alfons Cipka wink
                      a w pracy spotkalam sie z P. Fiutowską wink
                    • Gość: dropsiara Re: Królowa Bona umarła IP: *.mp1.dr.home.nl 06.10.08, 19:59
                      Litosci kolezanko ale wyobraz sobie , ze nie czytam 600 wpisow z
                      tego watku zeby wysledzic czy juz cos bylo albo nie. Masz jakis
                      problem to po prostu nie czytaj i juz. Rozwiazanie bardzo proste
                      prawda.
      • Gość: a Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 217.17.40.* 30.01.09, 11:58
        Ziemowit Pędziwiatr - pan od pogody
    • katja_79 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.10.05, 00:39
      Rodzeństwo Makary i Kacper Klatka
    • fiefiura Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.10.05, 19:30
      sąsiadka - Fortunata Montwiłło-Zaparucha
    • smacznamagda Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.10.05, 16:24
      Nadzieja Gwizdała (nauczycielka)
      Bernadetta Ciepła - Kiełbasa (koleżanka która przyjmując nazwisko męża nie
      zrezygnowała z panieńskiego)
      • kamila781 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.10.05, 19:36
        Sandra Bigos
    • juleczka4 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.10.05, 16:38
      Szczepan Śledź!!
    • blondynka_wieczorowa_pora Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.10.05, 16:49
      Sled Polikarp...

i Krolik Albin...

znalazlam je w ksiazce telefonicznej...
      • epoche Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.10.05, 17:05
        Patrycjusz Pindelski... smile
        • teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.10.05, 15:20
          Astryida Andrzejewska-nauczycielka w mojej szkole.
          • apolusia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.10.05, 09:52
            Ingeborga Korzonek - sąsiadka, Aneta Beksa - koleżanka, Julia Pyrdoł, Marian
            Wiglusz - nauczyciel, Liwiusz Ilasz - kandydat na prezydenta.
    • brutusowa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.10.05, 21:29
      Ryczę ze śmiechu. Ja znam Jacka Packa.
      A ostatnio na nagrobku przeczytałam: Pelagia Pipkowska.
    • ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.10.05, 13:17
      Franciszka Zmora (po mężu) urodzona w m. Maszkary - autentyczne (właśnie
      koleżanka wyczytała z bazy.
      • andaba Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.10.05, 18:56
        Klaudiusz Maślanka, Oliwia Szczerba, Adelajda Skiba, Klaudia Kiełbasa, Konrad
        Kokoszka, Klaudia Szopa, Norbert Kaczor, Mariusz Oprych, Roksana Paluch,
        Angelika Głowa, Maksymilian Kozioł, Oliwer Słomiany, Inez Mróz, Klaudia
        Pokrywa, Natan Miziołek, Alan Ściebura, Wanessa Zych, Żaneta Towarek, Maurycy
        Dzieża, Karia Dudek, Kaja Kiszka, Sandra Foryś.

I najlepsze moim zdaniem - Paula Golonka, Klaudia Kulanica, Angelina Szczecina,
        Alexander Syrek, Arkadiusz Pamuła, Nikola Torba, Paulina Habina.
        • teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.10.05, 13:55
          Konrad Zmarzlak-mój znajomy.
    • agamiki Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.10.05, 22:22
      Szczęsny Kwiatek - pracował w mojej firmie
      • ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.10.05, 08:52

moja siostra mieszkała w bursie w Krakowie z góralką, która nazywała się
        Wioletta Pokrywka. Zawsze mówiła, że jak wyjdzie za mąż, to tylko za faceta,
        który ma piękne nazwisko koniecznie kończące się na -ski lub -cki. I co? I
        wyszła za chłopaka o nazwisku Sagan. Życie płata figle.
        • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.10.05, 18:53
          Nie mozna mimo wszystko powiedziec, ze zle sie dobrali :]
      • gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.10.05, 18:53
        Od dawna nic mnie tak nie powalilo.
        • teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.10.05, 12:55
          Dobrawa Pośpiech-absolwentka mojej szkoły.
    • lolinka2 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.10.05, 00:16
      Pan prowadzący stację Orlenu pod moimi oknami nazywa się Izydor Stefan Regulski.
      Bratanica męża Michelle Kalisz (spróbujcie to szybko wyartykułować)
    • lulu20 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.10.05, 13:18
      Romuald Biczysko- moj faworyt
      • teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.10.05, 15:35
        Lawrence Gwóźdź-saksofonista smile
    • suuuka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 11.11.05, 14:19
      Co tydzień sprawdzam w wyborczej i wyszukuję "ciekawe" zestawy. Moim nie
      pobitym do tej pory faworytem jest Majk Maria Mykita. Te spolszczone na siłę
      angielskie imiona, bleee. Swoją drogą ciekawym, niepospolitym imionom 3x tak.
      Precz z powtarzalnością i szarzyzną.
    • framberg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.11.05, 01:27
      Inez Cebula - panieńskie drugiej żony Witolda Zaraski - prezesa Exbudu.
    • gupi_kaowiec Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.11.05, 10:06
      To teraz ja.

Znajomi:
      Anna Szklanna,
      Arkadiusz Marek (czyli Arek Marek - jeden kumpel wymyślił, że to brzmi jak Aton
      Platon),
      Maksymilian Robak,
      Seweryn Aureliusz Gabryel (rocznik 1981!),
      Katarzyna Karabin (Ćwiczeniowiec na uczelni pokazuje na nią i mówi: do tablicy
      przyjdzie pani... zapomniałem nazwiska. A Kasia: Niech pan strzela).

Kilkanaście lat temu w konkursie Miss Lublina wygrała niejaka Berta Kuchta. I
      imię i nazwisko świetnie pasuje do zwiewnej miss smile

Wieńczysław Oblizajek - starosta kolski.

Jak mój ojciec był w wojsku, to w jego kompanii byli Mania i Ciota. Dowódca od
      razu zapamiętał ich nazwiska i mieli przerąbane (MANIA, CIOTA, WYSTĄP!!!).

Kiedyś w wiadomościach był reportaż z wystawy akcesoriów pogrzebowych: trumny,
      wieńce itp. I był wywiad z dyrektorem wystawy - panem Wystygło.

Kumpela opowiadała mi o swojej znajomej, która nosiła panieńskie nazwisko Cnota,
      a po mężu Dziurka.

I nie wiem, czy to nie legenda miejska, ale była pani Marta Dela, która wyszła
      za pana Kiełbasę.

pzdr.
      Michał
    • gracuuja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.11.05, 11:59
      to i ja sie dorzucę... smile

Daria Robak - koleżanka z podstawówki,
      Kaśka Pełka - tak samo
      Darek Bednarek - Kolega z pracy... to tak właśnie a propo pomyslów na
      rymy... smile

Marcin Marek - mój nauczyciel od angielskiego

Krzysztof Kałuża
      Kinga Czajka
      Andrzej Morda - wszystko jeden pokój w pracy smile

ze względu na swoje nazwisko... jestem ogólnie mało czuła ma "śmieszność"
      nazwisk innych... znaczy starałam się być zawsze wyrozumiałą...
      ale po przyczytaniu tego wątku... poprostu popłakałam się ze śmiechu... smile))
      rozwaliła mnie na dobre... Pani Krystyna Kiełbasa... Krakowska... to już na
      prawdę trzeba mieć wyobraźnię, żeby tak sobie konstruować nazwisko...
      ja też zmieniłam po wyjśćiu za mąż... ale nie zostawiałam już sobie swojego
      starego... brzmiało by głupio...
      no i Róża i Narcyz Tulipan... BOMBA!!! smile
      • jurek7 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.11.05, 16:21
        A ja miałem na studiach koleżanki tak oto się nazywające:

Róża Sadło
        Zefiryna Maślanka

Zresztą całkiem w porządku dziewczyny.
    • misiatom Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.11.05, 21:44
      Na studiach mialam Anne Skromna i Karoline Smaczna, na pierwszym roku strasznie
      my sie mylily dziewczyny!!
      Moj tato natomiast ma kolege Czeslawa Sierote i kolezanke Kazimiere Podeszwe-
      Zeluwke.
      Pozdrawiam
      • virginia1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.01.06, 20:24
        Jan Koska, ma to swój urok w momencie wymawiania tego
        -na jakie nazwisko,,,, itd
        -Jan Koska , patrzysz na niego i słyszysz..... Jankoska
        - patrzysz
        facet bierze długopis i pisze,
    • dondurma Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.01.06, 22:43
      Spokalam kiedys pare w podrozy przedslubnej - On-> Pech; Ona-> Porazka. Ciekawa
      jestem, czy owa Pani zastanawiala sie nad przyjeciem podwojnego nazwiska =>
      Porazka-Pech ?
    • dorianne.gray Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.01.06, 21:38
      Lubomiła Bania
      Prakseda Mendyka
      Hieronim Patelka
      Apolonia Dupiczak (moja faworytka!)
      • pipi43 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.01.06, 21:44
        Z nagrobka: Elżbieta Mokry Krok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.