noemip Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 31.08.05, 12:52 Sławomir Budda Alfons Adolph właściciele nadmorskich pensjonatów DD Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.09.05, 00:32 Jadwiga Kotlet-Żylasty Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.09.05, 23:59 Nicola Dziuda - dzis w Wnś Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.09.05, 15:52 Donata Pysk - koleżanka z liceum mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.09.05, 15:54 Bartłomiej Brbć-Krcha (pierwszy człon bez samogłosek) - kolega mojej siostry z liceum - pół-Jugosłowianin (wtedy jeszcze Jugosłowianin) Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Własnie zobaczyłam... 15.09.05, 15:53 ..... na plakacie wyborczym.Moim zdaniem hicior.Uwaga. Beatrix Piszka !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.09.05, 17:22 Jadwiga Kuraho-Skraho (lub przez ch-nie pamietam) Róża Kiełbasa i jakaś pani o nazwisku Ruchajło-Oblizajek no i Jerzy Maria Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
jo_ka7 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.09.05, 17:53 Jan Maria Rokita dr Ruchalski - lekarz. Niestety nie wiem jak ma na imię. Tekla Pielucha - dawna sąsiadka mojej cioci Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.09.05, 10:08 Waltraud Kokolus - to dalszy ciąg z bazy danych w mojej b. pracy Odpowiedz Link Zgłoś
maadga Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.09.05, 10:19 Z życia.. Spotkało się dwóch Panów sytuacja poważna załatwianie spraw służbowych i się sobie przedstawiają nawzajem. -Nicpoń.. -Małolepszy Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.09.05, 15:46 śp. Nadzieja Nieduża, sąsiadka mojego taty z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe20051 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.09.05, 21:44 Tomjeszcze nic moja koleżanka uwaga JAGODA MARCHEWKA -to dopiero musi boleć Odpowiedz Link Zgłoś
venti1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.05, 12:08 Poprosilam interesantkę o nazwisko i imie, odpowiedziała Hulajpole. Imienia nie dosłyszałam bo pęklam ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola75 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.05, 12:37 A ja mam kolegę Emanuela Rogera Brzuszka hihihi i Mariusza Wyrucha Ola Odpowiedz Link Zgłoś
saan1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.09.05, 14:34 Ja spotkałam się w TV z zestawem: Żelisław Żyrzyński (chyba tak się to pisze. A kiedyś z centrali handlu zagranicznego (były takie!) jechało w delegację trzech panów o nazwiskach: Bąk, Trzmiel i Motyl. Odpowiedz Link Zgłoś
kanoko Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.09.05, 15:33 Arletta Nerka - ze studiów, pracownica jednej z katedr Marek Skorek - sąsiad z dzieciństwa Adam Damski - z podstawówki Klient mojego taty miał na nazwisko Kazirodek a u mojej koleżanki w pracy były panie Ewa Boczek i Katarzyna Bułka Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.10.05, 11:14 ja znałam Olgę Marek, a mój ojciec miał znajomą:Jadwiga Żylasta-Kotlet. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Królowa Bona umarła 05.10.08, 17:53 Dropsiara napisała: > Dolores Miednica Litości. D.M. pojawiła się nie tylko na tym forum, ale wręcz w tym wątku. Już cztery lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_1405 Re: śmieszne :D 06.10.08, 07:26 a u mnie w szkole podstawowej, w kronice szkolnej widniala osoba o dziwnym zestawieniu : Alfons Cipka a w pracy spotkalam sie z P. Fiutowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dropsiara Re: Królowa Bona umarła IP: *.mp1.dr.home.nl 06.10.08, 19:59 Litosci kolezanko ale wyobraz sobie , ze nie czytam 600 wpisow z tego watku zeby wysledzic czy juz cos bylo albo nie. Masz jakis problem to po prostu nie czytaj i juz. Rozwiazanie bardzo proste prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 217.17.40.* 30.01.09, 11:58 Ziemowit Pędziwiatr - pan od pogody Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.10.05, 00:39 Rodzeństwo Makary i Kacper Klatka Odpowiedz Link Zgłoś
fiefiura Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.10.05, 19:30 sąsiadka - Fortunata Montwiłło-Zaparucha Odpowiedz Link Zgłoś
smacznamagda Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.10.05, 16:24 Nadzieja Gwizdała (nauczycielka) Bernadetta Ciepła - Kiełbasa (koleżanka która przyjmując nazwisko męża nie zrezygnowała z panieńskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila781 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 04.10.05, 19:36 Sandra Bigos Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.10.05, 16:38 Szczepan Śledź!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_wieczorowa_pora Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.10.05, 16:49 Sled Polikarp... i Krolik Albin... znalazlam je w ksiazce telefonicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
epoche Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 07.10.05, 17:05 Patrycjusz Pindelski... Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.10.05, 15:20 Astryida Andrzejewska-nauczycielka w mojej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
apolusia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.10.05, 09:52 Ingeborga Korzonek - sąsiadka, Aneta Beksa - koleżanka, Julia Pyrdoł, Marian Wiglusz - nauczyciel, Liwiusz Ilasz - kandydat na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
brutusowa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.10.05, 21:29 Ryczę ze śmiechu. Ja znam Jacka Packa. A ostatnio na nagrobku przeczytałam: Pelagia Pipkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.10.05, 13:17 Franciszka Zmora (po mężu) urodzona w m. Maszkary - autentyczne (właśnie koleżanka wyczytała z bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.10.05, 18:56 Klaudiusz Maślanka, Oliwia Szczerba, Adelajda Skiba, Klaudia Kiełbasa, Konrad Kokoszka, Klaudia Szopa, Norbert Kaczor, Mariusz Oprych, Roksana Paluch, Angelika Głowa, Maksymilian Kozioł, Oliwer Słomiany, Inez Mróz, Klaudia Pokrywa, Natan Miziołek, Alan Ściebura, Wanessa Zych, Żaneta Towarek, Maurycy Dzieża, Karia Dudek, Kaja Kiszka, Sandra Foryś. I najlepsze moim zdaniem - Paula Golonka, Klaudia Kulanica, Angelina Szczecina, Alexander Syrek, Arkadiusz Pamuła, Nikola Torba, Paulina Habina. Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 15.10.05, 13:55 Konrad Zmarzlak-mój znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś
agamiki Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.10.05, 22:22 Szczęsny Kwiatek - pracował w mojej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.10.05, 08:52 moja siostra mieszkała w bursie w Krakowie z góralką, która nazywała się Wioletta Pokrywka. Zawsze mówiła, że jak wyjdzie za mąż, to tylko za faceta, który ma piękne nazwisko koniecznie kończące się na -ski lub -cki. I co? I wyszła za chłopaka o nazwisku Sagan. Życie płata figle. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.10.05, 18:53 Nie mozna mimo wszystko powiedziec, ze zle sie dobrali :] Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 18.10.05, 18:53 Od dawna nic mnie tak nie powalilo. Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 22.10.05, 12:55 Dobrawa Pośpiech-absolwentka mojej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.10.05, 00:16 Pan prowadzący stację Orlenu pod moimi oknami nazywa się Izydor Stefan Regulski. Bratanica męża Michelle Kalisz (spróbujcie to szybko wyartykułować) Odpowiedz Link Zgłoś
lulu20 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.10.05, 13:18 Romuald Biczysko- moj faworyt Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.10.05, 15:35 Lawrence Gwóźdź-saksofonista Odpowiedz Link Zgłoś
suuuka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 11.11.05, 14:19 Co tydzień sprawdzam w wyborczej i wyszukuję "ciekawe" zestawy. Moim nie pobitym do tej pory faworytem jest Majk Maria Mykita. Te spolszczone na siłę angielskie imiona, bleee. Swoją drogą ciekawym, niepospolitym imionom 3x tak. Precz z powtarzalnością i szarzyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.11.05, 01:27 Inez Cebula - panieńskie drugiej żony Witolda Zaraski - prezesa Exbudu. Odpowiedz Link Zgłoś
gupi_kaowiec Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.11.05, 10:06 To teraz ja. Znajomi: Anna Szklanna, Arkadiusz Marek (czyli Arek Marek - jeden kumpel wymyślił, że to brzmi jak Aton Platon), Maksymilian Robak, Seweryn Aureliusz Gabryel (rocznik 1981!), Katarzyna Karabin (Ćwiczeniowiec na uczelni pokazuje na nią i mówi: do tablicy przyjdzie pani... zapomniałem nazwiska. A Kasia: Niech pan strzela). Kilkanaście lat temu w konkursie Miss Lublina wygrała niejaka Berta Kuchta. I imię i nazwisko świetnie pasuje do zwiewnej miss Wieńczysław Oblizajek - starosta kolski. Jak mój ojciec był w wojsku, to w jego kompanii byli Mania i Ciota. Dowódca od razu zapamiętał ich nazwiska i mieli przerąbane (MANIA, CIOTA, WYSTĄP!!!). Kiedyś w wiadomościach był reportaż z wystawy akcesoriów pogrzebowych: trumny, wieńce itp. I był wywiad z dyrektorem wystawy - panem Wystygło. Kumpela opowiadała mi o swojej znajomej, która nosiła panieńskie nazwisko Cnota, a po mężu Dziurka. I nie wiem, czy to nie legenda miejska, ale była pani Marta Dela, która wyszła za pana Kiełbasę. pzdr. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.11.05, 11:59 to i ja sie dorzucę... Daria Robak - koleżanka z podstawówki, Kaśka Pełka - tak samo Darek Bednarek - Kolega z pracy... to tak właśnie a propo pomyslów na rymy... Marcin Marek - mój nauczyciel od angielskiego Krzysztof Kałuża Kinga Czajka Andrzej Morda - wszystko jeden pokój w pracy ze względu na swoje nazwisko... jestem ogólnie mało czuła ma "śmieszność" nazwisk innych... znaczy starałam się być zawsze wyrozumiałą... ale po przyczytaniu tego wątku... poprostu popłakałam się ze śmiechu... )) rozwaliła mnie na dobre... Pani Krystyna Kiełbasa... Krakowska... to już na prawdę trzeba mieć wyobraźnię, żeby tak sobie konstruować nazwisko... ja też zmieniłam po wyjśćiu za mąż... ale nie zostawiałam już sobie swojego starego... brzmiało by głupio... no i Róża i Narcyz Tulipan... BOMBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 14.11.05, 16:21 A ja miałem na studiach koleżanki tak oto się nazywające: Róża Sadło Zefiryna Maślanka Zresztą całkiem w porządku dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
misiatom Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.11.05, 21:44 Na studiach mialam Anne Skromna i Karoline Smaczna, na pierwszym roku strasznie my sie mylily dziewczyny!! Moj tato natomiast ma kolege Czeslawa Sierote i kolezanke Kazimiere Podeszwe- Zeluwke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.01.06, 20:24 Jan Koska, ma to swój urok w momencie wymawiania tego -na jakie nazwisko,,,, itd -Jan Koska , patrzysz na niego i słyszysz..... Jankoska - patrzysz facet bierze długopis i pisze, Odpowiedz Link Zgłoś
dondurma Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.01.06, 22:43 Spokalam kiedys pare w podrozy przedslubnej - On-> Pech; Ona-> Porazka. Ciekawa jestem, czy owa Pani zastanawiala sie nad przyjeciem podwojnego nazwiska => Porazka-Pech ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 12.01.06, 21:38 Lubomiła Bania Prakseda Mendyka Hieronim Patelka Apolonia Dupiczak (moja faworytka!) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.01.06, 21:44 Z nagrobka: Elżbieta Mokry Krok Odpowiedz Link Zgłoś