Gość: lexi0718 IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 27.04.09, 12:42 Witam! Chciałabym prosić rodziców, którzy nadali dzieciom lub mają zamiar nadać imiona takie jak: Julia, Wiktoria, Zuzanna, Jakub, Kacper lub Mateusz, aby napisali czym kierowali się w wyborze takiego właśnie imienia. Piszę pracę na ten temat i byłabym bardzo wdzięczna za wszelką pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Nie krzycz, nie ma takiej potrzeby. 27.04.09, 12:44 1. Co to za praca? 2. Poszukaj odpowiedzi w wątkach o tych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi0718 Re: Nie krzycz, nie ma takiej potrzeby. IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 27.04.09, 12:47 Przepraszam jeśli się uniosłam ale jestem zrozpaczona... praca niepełna, a muszę mieć już coś konkretnego---> Matura. Szukałam już chyba wszędzie, ale źródeł popularności nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: Nie krzycz, nie ma takiej potrzeby. IP: *.155.c86.petrotel.pl 27.04.09, 12:58 do egzaminu jeszcze około miesiąca,a termin oodania planu prezentacji właśnie minął.Na egzamin nie pisze sie żadnej pracy,a jedynie bibliografię i plan.W/g planu prezentujesz wybrany temat.To od Twojej inwencji wszystko zależy i oczywiscie pracowitości.Pozytaj więc Forum to może coś sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi0718 Re: Nie krzycz, nie ma takiej potrzeby. IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 27.04.09, 13:13 Na egzamin piszę się pracę. Praca prawie gotowa z wyjątkiem źródeł popularności imion takich jak Julia, Jakub... itd. Chciałabym wiedzieć czym kierują się rodzice w takim wyborze. PS Wiem jak wygląda matura Odpowiedz Link Zgłoś