Gość: tymianek21 IP: *.chello.pl 06.07.09, 13:02 czesc! w ostatnim "Strazaku Samie" zostali wymienieni zdobywcy nagrod Edzio lat 4, Edgar lat 5. Jest tez zdjecie małego Edzia- długie włosy i usmiech od ucha do ucha. Tak mi sie spodobał ze od razu inaczej spojrzałam na to imię.I to zdrobnienie takie fajne a nie Edek. Edgar troche mnie przeraza! W lipcowym Dziecku w rubryce "poznajmy sie" jest zdjecie Cyryla Piegzika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_art Re: Edzio, Edgar i Cyryl 06.07.09, 13:29 Mi Edzio i Edgar całkiem się podobają - ale zdecydowanie u innych. Swojego syna bym tak nie nazwała, mam inne ulubione imiona. Natomiast Cyryl - też OK imię, ale tu w zestawieniu z nazwiskiem jakoś mi brzmi trochę śmiesznie, a trochę jak łacińska nazwa jakiegoś ptaszka chronionego (pewnie przez skojarzenie z piegżą). Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Edzio, Edgar i Cyryl 06.07.09, 16:13 Uwielbiam Edwarda, ale jego zdrobnienia kompletnie mi nie leżą. Edgar fajny Cyryl taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Edzio, Edgar i Cyryl 06.07.09, 16:34 Podoba mi się Edek, szczególnie długowłosy Cyryl świetny, acz z nazwiskiem nie brzmi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Edzio, Edgar i Cyryl 06.07.09, 17:07 Uwielbiam Edwarda.Edgar taki średni za to Cyryl świetny.Lecz z tym nazwiskiem brzmi kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Edzio, Edgar i Cyryl 10.07.09, 11:28 Edgara nie lubię, również nie jestem fanką Cyryla. Edward najbardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Edzio, Edgar i Cyryl 10.07.09, 15:21 Edward jest świetny, Edgar niestety źle mi się kojarzy, a Cyryl jakoś mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sing11 Re: Edzio, Edgar i Cyryl 11.07.09, 19:36 Edward ok, Edgar też. Cyryl - niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foilka Re: Edzio, Edgar i Cyryl IP: *.and-net.pl 14.07.09, 03:07 wvbrałabym Cyryla Odpowiedz Link Zgłoś