13.11.04, 21:29
Czerwcówki jak tam Wasze brzusie? widać już coś?
Mojej ciąży już nie można nie zauważyć! Aż się boję co będzie za kilka m-cy smile
Obserwuj wątek
    • nonu Re: Brzuszek 14.11.04, 09:16
      Nigdy nie miałam duzego brzuszka, wiec stał sie on szybko widoczny, wszystkie
      dopasowane ubrania poszły na górną półkę.
      • romilka Re: Brzuszek 14.11.04, 09:22
        U mnie juz tez widac i jestem w szoku ze w 8 tyg az taki mam brzuszek smile co to
        bedzie w 8 miesiacu????????????

Romi-Dzidzia
        • jancze Re: Brzuszek 15.11.04, 15:42
          Hi hi - może bliźniaki?
    • lolo09 Re: Brzuszek 14.11.04, 19:07
      u mnie jak na rzie talia znika
      brzuszek raz widac raz nie tzn. mam dosyc wystajace kosci biodrowe i raz chowa
      sie miedzy nim a raz wystaje, zwykle wieczorem
      smile
      • ewucha28 Re: Brzuszek 14.11.04, 20:03
        u mnie tez juz widać w pierwszej ciąży dopiero w 5 m-cu było widać,a terza juz
        widze krągłość brzuszka.
    • hakdil Re: Brzuszek 14.11.04, 21:13
      A ja mam zawsze brzuszek po jedzeniu i tak jest teraz,rano mam prawie
      plaski,jak zjem ,odstaje,ale tak jak dawniej.Talię mam,zresztą zawsze mialam
      dużą różnice miedzy biodrami a talią.Jutro zaczynam 11 t.c.
      pozdrawiam!
    • mamalgosia Re: Brzuszek 15.11.04, 16:09
      juz troche inny
      • strzala04 Re: Brzuszek 15.11.04, 17:24
        Ja też mam zawsze brzuszek. Narazie nie widać za bardzo. 6 tydzień dopiero.
        Najbardziej to widać piersi, które są monstrualne i bardzo bolą. Najbardziej
        sutki oczywiście. Ogólnie czuję się trochę spuchnięta.
    • jola-kropek Re: Brzuszek 15.11.04, 19:32
      no wlasnie, jak to z tym brzuszkiem? u mnie na razie zbiera sie ...tluszczyk,
      pofolgowalam sobie z jedzonkiem ostatnio... ale jakichs szczegolnych kraglosci
      nie zauwazylam...
    • anna.michal Re: Brzuszek 15.11.04, 19:45
      Nie da się ukryć, że rośnie. Wyskoczył szybciej niż za pierwszym razem, ale
      gdzieś czytałam że to raczej standard.
      • ewucha28 Re: Brzuszek 15.11.04, 20:04
        Zauwazcie,ze jest jeszcze jedna sprawa,jesteśmy w róznych tygodniach ciązy to
        tez nas rozni i te nasze brzuszkiwink))
        • guleranda Re: Brzuszek 16.11.04, 20:33
          Ja mam termin na 9.06 i jestem raczej drobna.Brzuszka jako takiego jeszcze nie
          widac,ale paska do spodni juz nie zakładam i spódnice na gumce naszę na
          biodrach,bo mocno uciskają.Nie ma też mowy o spaniu na brzuchu. Mam nadzieję,
          że nie będzie bardzo widać jak najdłużej- w sylwestra biorę ślubsmile
    • rene41 Re: Brzuszek 16.11.04, 21:12
      Niewiem czy moj brzuszek wypycha dzidzia czy moje nadmierne jedzenie ale w niektore spodnie juz sie niezapne a staram sie ubierac luzniejsze ciuszki zeby nieuciskac malej istotki.RENATA 8tc i Mateuszek 3latka
    • rugatek Re: Brzuszek 16.11.04, 23:20
      U mnie 12 tydzień tez juz widać, a nawet nie przytyłam jakoś ostro. Tyle ze
      taki ciążowy raczej, a nie jedzeniowy wink)))
      • pocahontas_kw Re: Brzuszek 17.11.04, 15:09
        oj sama nie wiem, 10 t. ciut przytyłam i jakby się zaokragliło, piersi to mam
        wyraznie większe, ale brzuszek, hm, raczej nikt by się nie domyslił, tylko ja
        czuję,że wszystko jakoś się ciasniejsze robi, ech w zasadzie to już bym chciała
        miec brzuszek.....smile

pocahontas
    • ewmag Re: Brzuszek 17.11.04, 17:18
      robi mi sie! wyrastam ze spodni i znika mi taliasmile A po jedzeniu mam niezly
      balonik, chociaz wczesniej nie mialam dpecjanie brzuchasmile
      • jola-kropek Re: Brzuszek 05.12.04, 08:10
        no witamsmile jak to teraz z naszymi brzuszkami? wg wiekszosci zrodel pierwsza
        powinna zanikac talia... u mnie jakos nie, troszke mnie wypchalo, ale bardzo
        nisko i do przodu! ale to chyba tylko ja widze, nikt nawet sie nie domysla...
        oby jak najdluzej...
    • koleandra Re: Brzuszek 05.12.04, 10:46
      No właśnie. Już się cholender nie mogę w żadne spodnie zmieścić. Nie wiadomo co
      nosić, na ciążowe jestem jeszcze za chuda i za wcześnie, a takie zwykłe o
      rozmiar większe to wyglądają jakbym się rozrosła w tłuszczyk. Zresztą
      tłuszczyku też mi sporo przybyło i tym martwię się najbardziej.
    • coronella Re: Brzuszek 05.12.04, 10:51
      Moje doswiadczenia z brzuszkiem w poprzedniej ciązy byly takie, że wyszedł smile)
      Bardzo wczesnie. A ponieważ jestem szczupła, bliscy znajomi zauwazyli szybko.
      Zrobil sie troszke wystajacy, okragly, i stanelo. I był sobie taki az chyba do
      6 miesiaca. Potem rósł, ale bardzo powoli, az się niepokoiłam.

Przez cała ciązę miałam mały. W poczatkach 9 miesiąca bylismy u rodziny, mialam
      lużna bluzkę, i nikt nie zauwazył, że jestem w ciazy smile)

Przy przyjęciu do szpitala pielęgniarki tez wystraszyły się, że tak wczesnie
      rodze, myslaly, ze to jakis 7 miesiąc.

Tak więc wystający brzuszek teraz nie koniecznie moze byc duzym brzuszkiem smile
    • maral97 Re: Brzuszek 05.12.04, 11:56
      U mnie to nawet ślepy by zauważył, że jestem w ciąży wink
      W pierwszej ciaży kupiłam sobie takie spodnie razem z"tuniką" sięgającą jakies
      20 cm przed kolano i właśnie w niej już chodzę od jakiegoś tygodnia bo dresy
      mnie starsznie cisnęły w pasie. A spodnie poczekają jakiś m-c.
      Szok w pasie mi przybyło jakieś 16 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • gumecka Re: Brzuszek 05.12.04, 12:54
      Ja jutro zaczynam 12tc i nadal nic nie widac. Moze troszke na samym dole ale
      tak minimalnie ze tylko ja to widze,zreszta nie wszystko zalezy od wilekiego
      brzucha, moja kolezanka miala ogromny a dzidzia urodzila sie malutka a druga
      znowu miala malutki a chlopak ogromny. Jak sie mam maly to mniej problemow,
      zwlaszcza przy schylaniu. smile
      pozdrawiam.Jola
      • lolo09 Re: Brzuszek 05.12.04, 16:43
        ja dzis koncze 15tc i troche widac, oczywiscie tylko ja to widze. zrobila mi
        sie twarda kulka miedzy biodrami i przy wciaganiu brzycha jak stoje bokiem przy
        lustrz to ja widac, a tak to nie bardzo. no i nosze spodnie z okresu karmienia
        bo w swoje sie mieszcze ale ja ksiedze to mnie cisna, wiec wole luzniejsze.
        mysle ze i tym razem wybrzyszy mnie w polowie 5 mc.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka