maral97 13.11.04, 21:29 Czerwcówki jak tam Wasze brzusie? widać już coś? Mojej ciąży już nie można nie zauważyć! Aż się boję co będzie za kilka m-cy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonu Re: Brzuszek 14.11.04, 09:16 Nigdy nie miałam duzego brzuszka, wiec stał sie on szybko widoczny, wszystkie dopasowane ubrania poszły na górną półkę. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: Brzuszek 14.11.04, 09:22 U mnie juz tez widac i jestem w szoku ze w 8 tyg az taki mam brzuszek co to bedzie w 8 miesiacu???????????? Romi-Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: Brzuszek 14.11.04, 19:07 u mnie jak na rzie talia znika brzuszek raz widac raz nie tzn. mam dosyc wystajace kosci biodrowe i raz chowa sie miedzy nim a raz wystaje, zwykle wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Brzuszek 14.11.04, 20:03 u mnie tez juz widać w pierwszej ciąży dopiero w 5 m-cu było widać,a terza juz widze krągłość brzuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
hakdil Re: Brzuszek 14.11.04, 21:13 A ja mam zawsze brzuszek po jedzeniu i tak jest teraz,rano mam prawie plaski,jak zjem ,odstaje,ale tak jak dawniej.Talię mam,zresztą zawsze mialam dużą różnice miedzy biodrami a talią.Jutro zaczynam 11 t.c. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
strzala04 Re: Brzuszek 15.11.04, 17:24 Ja też mam zawsze brzuszek. Narazie nie widać za bardzo. 6 tydzień dopiero. Najbardziej to widać piersi, które są monstrualne i bardzo bolą. Najbardziej sutki oczywiście. Ogólnie czuję się trochę spuchnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: Brzuszek 15.11.04, 19:32 no wlasnie, jak to z tym brzuszkiem? u mnie na razie zbiera sie ...tluszczyk, pofolgowalam sobie z jedzonkiem ostatnio... ale jakichs szczegolnych kraglosci nie zauwazylam... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: Brzuszek 15.11.04, 19:45 Nie da się ukryć, że rośnie. Wyskoczył szybciej niż za pierwszym razem, ale gdzieś czytałam że to raczej standard. Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Brzuszek 15.11.04, 20:04 Zauwazcie,ze jest jeszcze jedna sprawa,jesteśmy w róznych tygodniach ciązy to tez nas rozni i te nasze brzuszki)) Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Brzuszek 16.11.04, 20:33 Ja mam termin na 9.06 i jestem raczej drobna.Brzuszka jako takiego jeszcze nie widac,ale paska do spodni juz nie zakładam i spódnice na gumce naszę na biodrach,bo mocno uciskają.Nie ma też mowy o spaniu na brzuchu. Mam nadzieję, że nie będzie bardzo widać jak najdłużej- w sylwestra biorę ślub Odpowiedz Link Zgłoś
rene41 Re: Brzuszek 16.11.04, 21:12 Niewiem czy moj brzuszek wypycha dzidzia czy moje nadmierne jedzenie ale w niektore spodnie juz sie niezapne a staram sie ubierac luzniejsze ciuszki zeby nieuciskac malej istotki.RENATA 8tc i Mateuszek 3latka Odpowiedz Link Zgłoś
rugatek Re: Brzuszek 16.11.04, 23:20 U mnie 12 tydzień tez juz widać, a nawet nie przytyłam jakoś ostro. Tyle ze taki ciążowy raczej, a nie jedzeniowy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontas_kw Re: Brzuszek 17.11.04, 15:09 oj sama nie wiem, 10 t. ciut przytyłam i jakby się zaokragliło, piersi to mam wyraznie większe, ale brzuszek, hm, raczej nikt by się nie domyslił, tylko ja czuję,że wszystko jakoś się ciasniejsze robi, ech w zasadzie to już bym chciała miec brzuszek..... pocahontas Odpowiedz Link Zgłoś
ewmag Re: Brzuszek 17.11.04, 17:18 robi mi sie! wyrastam ze spodni i znika mi talia A po jedzeniu mam niezly balonik, chociaz wczesniej nie mialam dpecjanie brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: Brzuszek 05.12.04, 08:10 no witam jak to teraz z naszymi brzuszkami? wg wiekszosci zrodel pierwsza powinna zanikac talia... u mnie jakos nie, troszke mnie wypchalo, ale bardzo nisko i do przodu! ale to chyba tylko ja widze, nikt nawet sie nie domysla... oby jak najdluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Brzuszek 05.12.04, 10:46 No właśnie. Już się cholender nie mogę w żadne spodnie zmieścić. Nie wiadomo co nosić, na ciążowe jestem jeszcze za chuda i za wcześnie, a takie zwykłe o rozmiar większe to wyglądają jakbym się rozrosła w tłuszczyk. Zresztą tłuszczyku też mi sporo przybyło i tym martwię się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Brzuszek 05.12.04, 10:51 Moje doswiadczenia z brzuszkiem w poprzedniej ciązy byly takie, że wyszedł ) Bardzo wczesnie. A ponieważ jestem szczupła, bliscy znajomi zauwazyli szybko. Zrobil sie troszke wystajacy, okragly, i stanelo. I był sobie taki az chyba do 6 miesiaca. Potem rósł, ale bardzo powoli, az się niepokoiłam. Przez cała ciązę miałam mały. W poczatkach 9 miesiąca bylismy u rodziny, mialam lużna bluzkę, i nikt nie zauwazył, że jestem w ciazy ) Przy przyjęciu do szpitala pielęgniarki tez wystraszyły się, że tak wczesnie rodze, myslaly, ze to jakis 7 miesiąc. Tak więc wystający brzuszek teraz nie koniecznie moze byc duzym brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
maral97 Re: Brzuszek 05.12.04, 11:56 U mnie to nawet ślepy by zauważył, że jestem w ciąży W pierwszej ciaży kupiłam sobie takie spodnie razem z"tuniką" sięgającą jakies 20 cm przed kolano i właśnie w niej już chodzę od jakiegoś tygodnia bo dresy mnie starsznie cisnęły w pasie. A spodnie poczekają jakiś m-c. Szok w pasie mi przybyło jakieś 16 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Re: Brzuszek 05.12.04, 12:54 Ja jutro zaczynam 12tc i nadal nic nie widac. Moze troszke na samym dole ale tak minimalnie ze tylko ja to widze,zreszta nie wszystko zalezy od wilekiego brzucha, moja kolezanka miala ogromny a dzidzia urodzila sie malutka a druga znowu miala malutki a chlopak ogromny. Jak sie mam maly to mniej problemow, zwlaszcza przy schylaniu. pozdrawiam.Jola Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: Brzuszek 05.12.04, 16:43 ja dzis koncze 15tc i troche widac, oczywiscie tylko ja to widze. zrobila mi sie twarda kulka miedzy biodrami i przy wciaganiu brzycha jak stoje bokiem przy lustrz to ja widac, a tak to nie bardzo. no i nosze spodnie z okresu karmienia bo w swoje sie mieszcze ale ja ksiedze to mnie cisna, wiec wole luzniejsze. mysle ze i tym razem wybrzyszy mnie w polowie 5 mc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś